» »

My problems

My problems

ViperR ::

No jst mam ful problemov pa nevem kko nej jih resm pa sm se odlocu da jih bom tle napisu, da mi probate pomagat. Vsaj upam no:P Pa da kr zacnem..

1.Mam podocnjake, pa nevem kko nej se jih znebim. Spim tm okol 8 ur na dan,(a je to premalo?) pa tud c vec spim mi nc ne pomaga. A je to mogoce zarad compa? Ker k gledm u ta enkran tm 1 urco me prov bolijo oci in c sm pa se vec pa se poznajo zilce in ni cist belo vec tist okoli. Ja pa ponoci mislm sploh nemorm zaspat,prevec mism na cod, kak bom koga ustrelu alpa kar koli pac, sam umirit se sploh ne morem. Sm bral da popmaga mleko in banana sam meni lih ne kej prevec:S Kaj predlagate, kaj najrest??

2.Ta comp me je ciz zasvojil, se posebi cod2 in take igrce. Pa nocm vec tega igrat, bi se hotu posvetit vec soli, puncam itd. Kak nej zacnem to odvajanje od compa?? Sej zdej med solo sm po 2h na dan gor, sam med pocitncmi sm mel na tedn odigranih tud 50 ur! tu je 8 ur na dan.. Kr velik prevec je to ne? A nej zbrisem cod2, nej razbijem ta comp da bo m mel 1 mesc mir al kaj??(ok to da razbijm comp je sala, je prevc vredn:P)

3.Kdaj me u soli zafrkavajo da cudno govorim(sej ne zmeri kdaj pa kdja prleti kaka sala na moj racun:S) pa me zanima kaj bi lahk naredu da bi izbolšal govor(govoru bl razlocno??).

4.Ok mal butasto vprasanje sam morm prast. Ful na zivce mi gre ce me kdo prasa: "in kaj poveš?", še posebi ce me to prasa punca. Pa kaj nej ji/mu povem??

5.Sm se kr sramezljiv in to me kdja ful moti. Vcasih ce me kdo kej prasa al mi kej rece, sam odgovorim ja ne, alpa se sam zasmejm.. Mislm no nism neki zgovorn, sploh si ne upm rect par beset vec.. Ja no razn c nism v treznem stanju pol pa blebetam kr nekiXD

6.Kak bi starse preprical, da mi podpisejo, da dobim status sportnika k zdej so lih vse predmete naenkrat zaceli sprsevat men se pa full neda uct:S Mism sej sm neki ful inteligentn se hitro naucim(1h in se navadm 20 strani u zvezku), sam da se prpravm do ucenja more bit res nek vzrok. Drgac sm zdej v osnovni mel 4 zaklju7cno sam se nism skor nc ucu, razn ksne zgodovine.. Zdej v gimnaziji pa se treba te zakone ucit in to sranje. No jst mism na vse druge stvari in se zamotm z vsem mogocim( grem jest piskote, lih pride frend na msn pa se zacem ment al kej tazga..) in pol kr pozabm.

Mam se ful vprasanj sam se jih ne spovnem trenutno. Ma sej bom napisu se pol c se kej spovnem: PA bi prosu da se kr razpisete, napiste vse kar veste, nakladite... Upam da boste kos tem problemom:P

Lp, ViperR

Aston_11 ::

1. Kam daš mleko in banano? Okrog oči? jaz bi rekel, malo več v naravo, pustiti cod malenkost pri miru, ali pa se nehat sekirat.

2. Namesto coda greš enostavno ven. Zbrišeš kod. Zbrišeš igre. Se resetiraš. Bicikl. Comp je v osnovi zguba časa. Pri vsem tipkanju in klikanju se nikjer nič ne spremeni - razen sinapse gredo po nekih raziskavah na bolje, se menda krepi dolgoročni spomin, dolgoročno pa greš v Qrc.

3. Ni čudno, če si ves čas za kompom. Manjka komunikacije, manjka stikov z ljudmi, postaneš čuden. Drugače, če je problem resen, greš k logopedu ali pa počakaš kakšno leto . ko boš odrasel, te take stvari ne bodo motile več.

4. Pusti punce pri miru. So zguba časa. Kot komp. Ne koristijo ničemur, razen seksu. če te kaj prašajo, reči kaj brihtnega, kot npr. navijam uro in plašim kure.

5. Ni nič narobe. Finta je v tem, da se še malo skrivnostno nasmejiš, tako da ne noben ne ve, za kaj se prav gre.

6. Najprej red. Piši tako, da ima zapisano red in glavo. Šumniki, vejice, pa take stvari. Red ti mora priti v kri. Pri compu, da ga zaradi coda niti ne vklopiš. Da greš ven, namesto za comp. Da si rečeš, od 16 do 18 se učim. In se tega držiš. Hvatanje krivin funkcionira nekaj časa, če nisi tajkun.

Tvoji problemi niso nič posebnega. Niti problemi niso. Bolj lenoba kot kaj drugega.

lp

ViperR ::

1. Mleko in banano pojes da lazje zaspiš. Neki sm pa bral da lahk okol oci das led pa da pomaga. Malo vec naravo, kam pa nej grem? a nej se sprehajam po mestu? Drgac treniram rokomet, med tednom me pa niti vn ne pustijo razn pet, sob.:S

2.Lazje reč kot nardit. Sej zdej mam tm okol 12h na teden(sej ni tolk velik?). Kaj nej pa frendu recem k me prasa po skypu: "dej najd en fw dej?" kak fw pejd se uct:P?

3.Pa sej ne geekam po cele dneve da nebi niti iz sobe sel. Sam ko pridem domov se mi nic ne da in se usedem za stol in to je to. Ja pa se nazerem se kej sladkega, vcasih kej skuham. pol popoldne je itak trening, pa se mi zacne tko spat. Drgac se z frendi skoz pogovarjam, sam vcasih mi kdo kej rece(sej ne da bi me neki zajebavali sam tko).

4.Tezko da bi jih pustu pri miru:P

5.To sm hotu slisat:P

6.Mi o redu ze mama skoz tezi pa ne gre lih.. kokr da bi se sproti ucu ne:S Bom pa probal narest kaj v teji smeri.

Ja no to mi tud pravijo da sem len:P Med treningom dam vse od sebe sam prej in poli se mi pa res nič ne da.

Blinder ::

1. Da se neki naredit za podočnjake. Pozanimaj se, kaj je razlog za nastanek podočnjakov. Lahko si pomagaš z tistimi zenskimi stvarmi makeup maskara korektor al kaj že

2. Pač delaš to, kar ti bolj paše, sej je kul tako. Bo te že minilo, počasi.

3. Težka bo. Če čudno govoriš zaradi napetosti, se da še kaj naredit. Če imaš defektno govorjenje že od rojstva, nevem če se da kaj naredit. Bot vesel, da ne jecljaš.

4. če te punca praša "kaj kej poveš" ji odgovori "povej ti kaj". Tako enostavno obrneš polpet.

5. Sramezljivost te bo že minila. Za ekstremne primere obstajajo tut zdravila, sam ti nisi tak primer.

6. Rec staršem, da boš s statusom se lahko boril za boljše ocene. Pravico do statusa ne dobiš kar tako ampak zato, da lahko lažje kombiniraš šolo in drugo dejavnost.


Men se zdi, da ti ne gre slabo.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

ZaOstali ::

1. Glede oči, si preberi to!!

innerspace ::

Zgleda da je za vecino tvojih problemov razlog ta, da prevec casa prezivis za racunalom. Izklopi ga, pejdi na zrak, sej ves...get away from the idiot box!!

Najdi si kak hobi, ki vkljucuje gibanje, razmisljanje in resevanje mini problemov, beri knjige ki te zanimajo(ne e-book:), zrihtaj si kako kolo...bu.

4.Ok mal butasto vprasanje sam morm prast. Ful na zivce mi gre ce me kdo prasa: "in kaj poveš?", še posebi ce me to prasa punca. Pa kaj nej ji/mu povem??

Ponavadi te bo tako neumnost vprasal nekdo, ki nima kaj pametnega povedat, pa pricakuje da bos ti kaj pametnega povedal. Zato mu/ji kaj pametnega povej:) ...in pricakuj cudne poglede...

Poskusi s kaksno dobro glasbo, morda ti kdaj zapase kak chillout ali kaj instrumentalnega za "duso".
Zmanjsaj uporabo MSNja na minimum required for mantaining connections. Vse tole chattanje je na koncu cista zguba casa, ki bi ga lahko porabil za karkoli bolj koristnega zase.
Become a little more egoistic! Ce imas kako zeljo, naredi vse da jo uresnicis(dont kill or do damage to other people!)...tudi starsi bojo razumeli, ce izrazis zeljo za karkoli, ce pa ne bojo, pejdi kar mimo tega.
Nihce ne razume vsega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Call of Duty 2 MultyPlayer

Oddelek: Igre
375826 (4029) Rotaidal
»

Call of Duty 2 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11312904 (8739) G-man
»

Dolgčas (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1286021 (3522) Tic
»

Težave s punco (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
958552 (5141) vrtnyka
»

Valentinovo

Oddelek: Loža
332128 (1310) The Dragon

Več podobnih tem