Forum » Zvok in slika » zvok nagaja
zvok nagaja
vir ::
Imam problem, ki sem ga že nekoč imel ampak sem pozabil kaj je treba nastavit da bo ok. Danes sem namreč šaril po nastavitvah za zvok in sem nekaj očitno spremenil.
Problem je tak: Ko se preko Skype pogovarjam preko slušalk, mi potenciometer za glasnost mikrofona ki sem ga pred tem tastavil na max, počasi pada proti minimumu. Če nebi videl nebi verjel..kot bi bil v PCju duh in mi nagajal. Ko dam nazaj na max, mi spet začne padat na min.
Zato tisti s katerim se pogovarjam, sliši moj govor zmeraj bolj potiho. Poleg tega ima sogovornik v zvočnikih neke motnje..pravi da sliši tudi odmev svojega govora.
Printskrintal sem nekaj stvari za katere upam da bodo kaj pomagale pri rešitvi. Če se prav spomnim sem tisto zadevo ki jo sem obkrožil včasih lahko spreminjal (drsnik), sedaj pa je sivo in ne morem.
Problem je tak: Ko se preko Skype pogovarjam preko slušalk, mi potenciometer za glasnost mikrofona ki sem ga pred tem tastavil na max, počasi pada proti minimumu. Če nebi videl nebi verjel..kot bi bil v PCju duh in mi nagajal. Ko dam nazaj na max, mi spet začne padat na min.
Zato tisti s katerim se pogovarjam, sliši moj govor zmeraj bolj potiho. Poleg tega ima sogovornik v zvočnikih neke motnje..pravi da sliši tudi odmev svojega govora.
Printskrintal sem nekaj stvari za katere upam da bodo kaj pomagale pri rešitvi. Če se prav spomnim sem tisto zadevo ki jo sem obkrožil včasih lahko spreminjal (drsnik), sedaj pa je sivo in ne morem.
vir ::
delno mi je uspelo popravit.
Zdaj se mi samo še glasnost od mikrofona znižuje tako da moram vsakih par sekund kliknit na tisti ¨potenciometer¨da me sogovornik še naprej sliši.
Zdaj se mi samo še glasnost od mikrofona znižuje tako da moram vsakih par sekund kliknit na tisti ¨potenciometer¨da me sogovornik še naprej sliši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izoliranje zvoka - protihrupne slušalke?Oddelek: Loža | 4598 (3334) | c3p0 |
» | dovoljena meja obremenitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 10819 (8765) | čuhalev |
» | Problem z Fostex mešalno mizo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2512 (2159) | Azrael |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8623 (5174) | Gandalfar |
» | Navaden telefon preko PC-ja do internetne telefonije - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2021 (1859) | Caligula |