Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično
Problem z grafično
janezkac ::
Že kar nekaj časa imam ta problem. Ko zaženem in igram igro par minut se mi pojavi spodnje sporočilo in igro vrže dov :Your graphics adapter is running above a safe temperature. the clock frequency is now being reduced in order to lower the temperature to a safe level. check that the system fans are fully functional and that airflow is unobstructed
Zahvaljujem se za nasvete
PS: oprostite če sem falil temo
Zahvaljujem se za nasvete
PS: oprostite če sem falil temo
- spremenil: bluefish ()
bluefish ::
Grafična kartica se ti pregreva.
Poglej, če je hladilnik zaprašen in ga očisti. Prav tako preveri, če pretok zraka ovirajo kabli.
Poglej, če je hladilnik zaprašen in ga očisti. Prav tako preveri, če pretok zraka ovirajo kabli.
bluefish ::
Ventilator naj bi pihal na rebra. Je pa ponekod odvisno od izvedbe hladilnika.
Normalna temperatura se razlikuje od modela do modela - tam do 60°C je zdravo, nekatere pa gredo lahko mimogrede tudi do 90°C in več.
Normalna temperatura se razlikuje od modela do modela - tam do 60°C je zdravo, nekatere pa gredo lahko mimogrede tudi do 90°C in več.
kixs ::
Navadno graficna sama kontroliral hitrost vetilatorja glede na temperaturo jedra. Meni pride 8800GT nekje na 90stC. Vendar se ni sla v safe mode.
lp
lp
okej hvala
tako da so rebra ventilatorja na obrnjena proti grafični ali ohišju?
tako da so rebra ventilatorja na obrnjena proti grafični ali ohišju?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janezkac ()
mjolnir ::
Bolje da daš nekaj evrov in kupiš en hladilnik, samo pazi ker niso vsi hladilniki za vse grafične. Kero grafično pa imaš?
ej sem zrihto. Dav sem dva ventilatorja ki pihata samo na grafično... in game mam 50-53 stopinj... zgleda pa bol bosankso
hvala za vse
hvala za vse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica se pregrevaOddelek: Strojna oprema | 4098 (3682) | Leprechaun |
» | Zamenjava ventilatorja [ati radeon 6850]Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2138 (1970) | gazibo |
» | hlajenje 4850Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1080 (960) | legice |
» | Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5488 (4536) | lordgreg |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14280 (8259) | Buldožer |