Forum » Zvok in slika » vlc - problem z več zasloni + tv!
vlc - problem z več zasloni + tv!
dba ::
Pozdravljeni!
Na pc imam povezan monitor in tv...
Ko zaženem vlc in film v njem, in dam fullscreen mi sliko vedno vrže na primarni zaslon - ne glede na to na katerem imam prej postavljen predvajalnik... Kako rešit da bo fullscreen na zaslnonu, na katerem je trenutno predvajalnik?
lp, hvala
Na pc imam povezan monitor in tv...
Ko zaženem vlc in film v njem, in dam fullscreen mi sliko vedno vrže na primarni zaslon - ne glede na to na katerem imam prej postavljen predvajalnik... Kako rešit da bo fullscreen na zaslnonu, na katerem je trenutno predvajalnik?
lp, hvala
Predden odpreš video, premakni glavno okno na tv zaslon
če sem prav razumel:
zaženem vlc, prestavim okno na tv, odprem film? a druge varjante ni? ker to je štorasto...
probal ono varjanto z vlc - ne deluje - ne glede na to na katerem zaslonu začenem vlc in v njem odprem film, bo fullscreen na primarnem zaslonu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40495 (30795) | Icematxyz |
» | XFX prekinja sodelovanje z nVidioOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8821 (7920) | xyxyxyxy |
» | IPTV klient (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 32773 (14223) | ToniT |
» | T2 televizija na prenosnikuOddelek: Omrežja in internet | 9248 (5773) | energetik |
» | Razširjeno namizje-2 monitorjaOddelek: Strojna oprema | 4880 (4572) | LuiIII |