Forum » Loža » Kje kupujete športno obutev in oblačila?
Kje kupujete športno obutev in oblačila?
Good Guy ::
Ker sem se odloču da začnem redno hodit na fitnes rabim primerno opremo.
Sam rabim superge/športne copate in trenirko za vadbo.
Zanima kje vi kupujete te zadeve, zanimajo me lokacije samo v Ljubljani.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
d0rK ::
Cevlji - Čopova pod Mekom
Obleka - Kr ena trenirka, sej ne rabis bit fancy. Hervis in pod Mekom na Čopovi.
Rokavice - BTC, hala A. Bliz ene lovske trgovine.
Obleka - Kr ena trenirka, sej ne rabis bit fancy. Hervis in pod Mekom na Čopovi.
Rokavice - BTC, hala A. Bliz ene lovske trgovine.
Agent47 ::
Najprej ti predlagam, da hodiš na fitnes in ne nakupuješ preveč. Poznam ogromno primerov ki "so se odločil" za fitnes in hodili 2 meseca, potem pa vseh 1000EUR neke fancy opreme in obleke stlačili pod posteljo
#000000 ::
Ker sem se odloču da začnem redno hodit na fitnes rabim primerno opremo.
Jest sem si kupu svoj fitnes in grem lahko u gatah trenirat, oprema sploh ni tolk draga večji problem je plac.
tilinho20 ::
Prvić si sploh dal čez osnovne vaje? Se pravi sklece, trebušnake, v glavnem vaje brez uteži, samo lastna teža?
Back on topic. Lahko pogledaš tudi na superge.si.
Back on topic. Lahko pogledaš tudi na superge.si.
Adrijan0 ::
Greš do spor2000 in za 25EUR dobiš komplet umbro trenirko So čisto ql za treninge in poceni. Mogoče majo še kaj ceneje.
Greš do spor2000 in za 25EUR dobiš komplet umbro trenirko So čisto ql za treninge in poceni. Mogoče majo še kaj ceneje.
no to nekak je moj namen je mogoče ta štacuna v btc-ju(ker mi je pač najbližje, v sam center lihk nebi hodu(oz če ni druge možnosti)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Good Guy ()
Domina ::
Najprej ti predlagam, da hodiš na fitnes in ne nakupuješ preveč. Poznam ogromno primerov ki "so se odločil" za fitnes in hodili 2 meseca, potem pa vseh 1000EUR neke fancy opreme in obleke stlačili pod posteljo
Se strinjam.
Se strinjam.
naj hodim s kavbojakmi na fitnes? če že maš možgane jih vsaj približno pokusi uporablat...
kot sm napisu ne rabim robe za 200€ ampak neki pocen varjanto za začetek
kixs ::
Rabis ene telovadke (jih ziher imas), kratko majico, sportne copate, brisaco in bidon ali navadno plasticno flaso za vodo.
Ce mislis resno delat, ti trenirko (dolgo) odsvetujem - prevec vroce in full zasvicas. Sej bos v telovadkah tudi, vendar se lepo obrises z brisaco in je cool.
Sicer pa vse v Hervisu nabavljam.
lp
Ce mislis resno delat, ti trenirko (dolgo) odsvetujem - prevec vroce in full zasvicas. Sej bos v telovadkah tudi, vendar se lepo obrises z brisaco in je cool.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
barocco ::
Rabis ene telovadke (jih ziher imas), kratko majico, sportne copate, brisaco in bidon ali navadno plasticno flaso za vodo.
lp
AMEN
Domina ::
Se strinjam.
naj hodim s kavbojakmi na fitnes? če že maš možgane jih vsaj približno pokusi uporablat...
Ja to pa že težko verjemem da človek doma nima ene trenirke pa kratke majice:/
Adrijan0 ::
Se strinjam.
Ja to pa že težko verjemem da človek doma nima ene trenirke pa kratke majice:/
Smeh Res čudno da človek doma nima ene trenirke oz. krakih hlač, primernih za šport.
Drugače pa sport2000 je v BTCju.
en konkreten odgovor(kixs97), hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Good Guy ()
Pametna16 ::
Moj nekdanji je bil nor na hokej je stvari kupoval v trgovini ITAK Šport v BTC. Vem da imajo stvari za hokej, rolerje, rolke, skiroje, drese, itd.
turkx90 ::
Ce hoces ql rokavice, si kupi jadralske. Fitnes rokavice so vse za en kurac. Jadralske daš 14 e in jih boš imel 3 krat več časa.
Pametna16 ::
BladE_ ::
Upam, da mi ne bo treba nove teme odpirat :)
Kupujem nove gojzarje... Večinoma jih bom rabil, ko bo sneg pa tudi za kašno goro osvojit, v palnu je tudi trigalv. Gledam prvi dve (3?)izbiri v temu katalogu pa ne vem, če je to OK izbira. Kje lahko dobim še kakšne po ugodni ceni, če kdo ve? Na razpolago je cca 100EUR, raje manj?!
LP
Kupujem nove gojzarje... Večinoma jih bom rabil, ko bo sneg pa tudi za kašno goro osvojit, v palnu je tudi trigalv. Gledam prvi dve (3?)izbiri v temu katalogu pa ne vem, če je to OK izbira. Kje lahko dobim še kakšne po ugodni ceni, če kdo ve? Na razpolago je cca 100EUR, raje manj?!
LP
kalko ::
Alpina Žiri, tovarniška prodajalna v Žireh. Včasih lahko naletiš na smešno nizke cene.
Drugače pa se jaz v gojzarjih, katerih redna cena je 100EUR ali manj, ne bi odpravljal v visokogorje. Če ne prej, jih boš preklel, ko bodo spustili vodo ali te ožulili. Solidni gojzarji so vsaj 150EUR, dobri pa od 200 naprej.
Edit: Sem pogledal link; tile Alpinini na znižanju bi znali biti ok za to, kar rabiš. Niso pa za visokogorje v zimskih razmerah.
Drugače pa se jaz v gojzarjih, katerih redna cena je 100EUR ali manj, ne bi odpravljal v visokogorje. Če ne prej, jih boš preklel, ko bodo spustili vodo ali te ožulili. Solidni gojzarji so vsaj 150EUR, dobri pa od 200 naprej.
Edit: Sem pogledal link; tile Alpinini na znižanju bi znali biti ok za to, kar rabiš. Niso pa za visokogorje v zimskih razmerah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kalko ()
jcb ::
V Žireh v alpini kupil gojzarje za 50 evrov (znižane) in bil na Triglavu, Krnu, Ojstrici, Kanjavcu iz Savice, Kepa (2x)itd....so še, kot novi pa še doma sem z njimi hodil.
Alpina je ZAKON, dve leti kupil krš gojzarje v Deichmanu, zdraže pol leta z njimi šel samo 2x v gore, trenutno stanje za v smeti.
Alpina je ZAKON, dve leti kupil krš gojzarje v Deichmanu, zdraže pol leta z njimi šel samo 2x v gore, trenutno stanje za v smeti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup fitnes naprave (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14702 (364) | trololololo |
» | Fitnesi v centru LJOddelek: Loža | 6243 (4359) | Izaso |
» | uteži ali fitnessOddelek: Loža | 4696 (3927) | martincek1 |
» | Kako se kvalitetno zrediti ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28826 (27077) | _IKE_ |
» | biceps, tebušne, prsne mišice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14689 (13096) | Bananovec |