» »

Dvolična Poljska

Dvolična Poljska

«
1
2

Icematxyz ::

25.09.2009

Spodnji dom poljskega parlamenta je danes sprejel zakon, ki uvaja obvezno kemično kastracijo za obsojene pedofile in posameznike, ki so zagrešili incest.

Zakon prepoveduje kakršenkoli poskuse upravičevanja pedofilije ali kakršnekoli trditve, da spolni odnosi med odraslimi in otroci niso škodljivi.

Vir: Times.si

27.09.2009

Na podlagi 31 let starega naloga za aretacijo je policija v Švici prijela Romana Polanskega, ki je na züriški filmski festival prišel po nagrado za življensko delo.

Poljski režiser z judovskimi koreninami je pred 30 leti priznal, da je imel (v stanovanju Jacka Nicholsona, ki je igral v njegovem takrat najnovejšem filmu Kitajska četrt) spolne odnose s 13-letnim dekletom, ki jo je najel za fotografiranje, nato pa ji dajal mamila.

...42 dni preživel na opazovanju v psihiatrični bolnišnici, nato pa še pred izrekom obsodbe pobegnil iz države...

Vir: rtvslo.si

28.09.2009

Polanski je Geimerjevo odpeljal domov pod pretvezo, da jo bo fotografiral za modno revijo. Deklico je opil s šampanjcem in ponudil tudi različne droge. Posnel je nekaj njenih golih fotografij v kadi in jo kljub njenemu upiranju in prošnjam, naj jo odpelje domov, spravil v posteljo, kjer se je potem zgodilo grozljivo posilstvo.

Vir: 24ur.com

28.09.2009

Zaradi aretacije Romana Polanskega je švicarsko pravosodje postalo tarča kritik; najbolj glasni sta Poljska, kjer se je Polanski rodil, in njegova domovina zadnjih 30 let, Francija.

Ob aretaciji sta se s prošnjo po izpustitvi Polanskega na Švico obrnili predvsem Poljska, kjer se je Polanski rodil in od koder je njegova družina zbežala pred holokavstom, in Francija, kjer Polanski živi vse od leta 1978 in katere državljan tudi je.

Vir: rtvslo.si

jype ::

A še ni jasno, da ob besedi "pedofilija" puritanski del zahodnega sveta izgubi vso zmožnost trezne presoje?

Dekle sicer pravi, da naj ga pustijo pri miru, a če je storil zločin, naj bo zanj kaznovan.

donfilipo ::

Tehnično mi ni nekaj jasno. Nalog za aretacijo za kaznivo dejanje v USA. Nalog izvede Švica Francija pa ne? Pa vse države kjer je Polanski doslej krožil? In na koncu, kaj pa tista če ni tožnika ni sodnika. Je lahko država tožnik, če polnoletno dekle zdaj ni tožnik? Ampak red je red in naj vesoljni svet malo razmisli, kaj pomeni zakaditi 13 letnico.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

djordjevic ::

Je lahko država tožnik, če polnoletno dekle zdaj ni tožnik?

Lahko.
No grave is deep enough to keep us in chains.

JanezekNovak ::

Tehnično mi ni nekaj jasno. Nalog za aretacijo za kaznivo dejanje v USA. Nalog izvede Švica Francija pa ne? Pa vse države kjer je Polanski doslej krožil? In na koncu, kaj pa tista če ni tožnika ni sodnika.


Tale del tudi meni ni najbolj jasen!

Ali ima Švica podpisano kak dokument o izročanju osumljencev v ZDA!?

Zanima me po kakem ključu lahko Švica izroči poljskega državljana (EU državljana) ZDA!?

Se pa strinjam s tem, da če je Polanski naredil zločin naj bo tudi ustrezno kaznovan, pa tudi če tožnica ni več za to.
http://www.euroairsoft.com/

Genetic ::

Poslali ga bodo v Poljsko, tam pa kastrirali

Ziga Dolhar ::

1. Svica ni v EU. Je v EEA, ampak to ni isto.
2. Tudi Slovenija lahko izroci tujca ZDA. Pogoje doloca ZKP.
3. Kazniva dejanja redno preganja drzavno tozilstvo (drzava), pri mnogih KD predlog oskodovanca ni zahtevan (think umor).
4. Kastracija? To bo se zabavno. (Clovekove pravice, razne konvencije pa te dekadentno transcendentalne fore.)
https://dolhar.si/

mtosev ::

Poslali ga bodo v Poljsko, tam pa kastrirali

nic novega: http://us.oneworld.net/article/czech-re...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

urban99 ::

Tip Poljske ne bo videl, to je jasno. Ampak njena dvoličnost je pa res zanimiva v tem konkretnem primeru... ti tipi so imho itak 'Turčija v EU'.

donfilipo ::

@Ziga
EEA= European Economic Area?
Zanima me kdo preganja zlikovce po svetu, da lahko Francija izpolni nalog (interpola, policijske postaje moste?), Švica pa ne ali obratno. Ali gre to na osnovi kako čemo lako čemo ljudi smo dogovorit čemo se:)
>Kazniva dejanja redno preganja drzavno tozilstvo (drzava), pri mnogih KD predlog oskodovanca ni zahtevan (think umor).
To je logično, priznam zaradi manifestacije. Čeprav bo tu žrtev še enkrat oškodovana.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

JanK ::

Polanski je po obtozbi v ZDA pobegnil v Francijo, kjer je dobil drzavljanstvo. Francija nima z ZDA podpisane pogodbe o izrocanju, Svica pa ima. Kar se Svice tice, je za njih pac tujec in glede tega ni nobenih zadrzkov pred izrocitvijo.

JayKay ::

spodnji dom poljskega parlamenta ni izvršni organ, pač pa je skupen lokalcev. Večje del poljske je staromoden, veren, verjame v družino, ipd (info iz prve roke od mojih sostanovalcev, ki so iz takih predelov), kjer takšne ideje niso nič novega. je pa ironično, saj se po statistiki sodeč največ pedofilije dogaja v širšem krogu družine.

Zakon ne more bit sprejet, saj politika EU skupnosti, kjer kot vemo je Poljska, ne dovoljuje tega.

Kar se pa tičen konkretnega primera. To se v ZDA (beri Hollywood) dogaja vsak dan, kar seveda ne more biti opravičilo. Naj američani najprej počistijo pred svojim pragom.
Polanskega, Nicholsona, Schwarzennegerja ter ostale pa seveda v zapor.

donfilipo ::

JanK>> Francija nima z ZDA podpisane pogodbe o izrocanju, Svica pa ima

Ja eto vidiš. To pomeni da so lahko zavezniki, (zajedno če da ubijamo:), ne morejo pa podpisati pogodbe o izročanju (vaše ubice zadržačemo zase:). Uradniki delajo čudeže:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

USS Liberty ::

Upam, da bo Polanski dobil počitnice v San Quentinu ali Pelican Bayju...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

jype ::

Jaz pa upam, da dobi pogojno, glede na to da ga njegova žrtev ne želi videti za zapahi.

JebatGa ::

Sem bral da je možnost da so ga aretirali v tem, da naj bi USA pritiskala na Švico zaradi banke UBS, v katero so dajali denar bogati američani, da se bi izognili plačilom davkov, in da se hoče Švica malce prilizovat in malce zmanjšat pritisk s tem da jim izroči Polanskega.

Alencica ::

Sem bral da je možnost da so ga aretirali v tem, da naj bi USA pritiskala na Švico zaradi banke UBS, v katero so dajali denar bogati američani, da se bi izognili plačilom davkov, in da se hoče Švica malce prilizovat in malce zmanjšat pritisk s tem da jim izroči Polanskega.


Če se ne motim so ta del že razrešil. UBS je na koncu posredoval podatke o Američanih z računi pri UBS.

kow ::

Jaz pa upam, da dobi pogojno, glede na to da ga njegova žrtev ne želi videti za zapahi.


A ni njegov zločin tudi pobeg pred sojenjem?

jype ::

kow> A ni njegov zločin tudi pobeg pred sojenjem?

Pred sojenjem? Komot bi bil obsojen v odsotnosti.

Pred kaznijo je bežal.

USS Liberty ::

Zanimivo, kako anarholiberalna elita brani tega pedofila...

Če si bogat pedofilski perveznež in Hollywooda, te ščiti celo francoska vlada. Ne vidim razloga, da bi tega Polanskega kakorkoli drugače obravnavali, kot nekega Joea iz Oklahome ali Jamala iz Bronxa. Sem pa skeptičen, da ga bo roka pravice dosegla, saj ga bodo izpustili in bo še naprej užival v naročju Francije.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Kot prvo, spet nekatere ovce podlegajo medijsko napihnjenim novicam. Pedofilija je spolni odnos odrasle osebe z otrokom, ki še nima jasnih sekundarnih spolnih znakov (s predpubertetno osebo). IOW, gre za posilstvo otroka s strani odrasle osebe. 13-letnice pa v splošnem telesno nikakor niso otroci, dasiravno čustveno in mentalno seveda še niso dozorele. Kljub temu tukaj ne gre mešati v to čorbo še pedofilije. Pedofil je človek, ki ga spolno privlačijo otroci, ne pa mladostniki. Privlačijo ga otroški atributi oz. same karakteristike otroškega telesa.

Ne vem sicer, koliko razvita je bila Polanskijeva žrtev pri 13 letih, a če pogledam današnje 13-letnice, imajo vse v povprečju že jasno izražene sekundarne spolne znake (prsi, boki, povečana poraščenost genitalij in pazduhe...). S tega stališča oseba, ki ima spolni odnos s 13-letnico, ni pedofil - pa naj se nam še tako upira ideja o seksu s 13-letnico.

Z biološkega stališča je trinajstletnica že sposobna za spolne odnose. Evolucijsko gledano še ni tako zelo daleč čas, ko so naši predniki živeli v jamah in bi njene napete obline hitro obnorele vsakega normalnega moškega. To je v naših genih, naj si priznamo ali ne. Še danes se vsak normalen moški rad obrne za marsikatero mladoletnico, ki je oblečena v minikrilo in ima dekolte do popka. Šele družbene norme, predsodki in desetletja bombandiranja z informacijami, kako to ni dopustno, nas normalne moške prisilijo, da se v zadregi nasmehnemo in pozabimo na brhko telo. Še kako stoletje nazaj pa bi se povprečen 35-letni moški brez težav in strahu pred družbenimi predsodki lahko močno zagrel za 16-letnico (Cvetje v jeseni, anyone?); da o času kakih 20.000 let nazaj sploh ne govorimo.


Pa da bo jasno - nikakor ne mislim, da bi morali Polanskemu pogledati skozi prste. Pravim samo, da nehajmo zganjat paniko okoli "pedofilije". Čeprav zakon ne dovoljuje spolnih odnosov z osebami pod določeno starostjo to ne pomeni avtomatično, da je vsak spolni odnos s premlado osebo pedofilija. Poleg že omenjenega (da pedofila privlačijo atributi otroškega telesa) je problem pedofilije problem proporcev anatomije: če odrasel moški posiljuje 9-letno deklico, je menda vsakomur jasno, da ji lahko povzroči trajne poškodbe. Pri osebi, ki je že nekaj let v puberteti (kot npr. povprečna 13-letnica), pa je ta možnost že precej manjša. Vsakemu, ki ne podleže medijskemu napihovanju mora biti jasno, da je prava pedofilija bistveno bolj škodljiva, kot pa posilstvo mladostnika, za katerega sicer zakon predpisuje, da je še premlad.
- Hoc est qui sumus -

mchaber ::

Ni to 13-letnica danes ampak 13-letnica pred 30 leti.
.

jype ::

In takrat so bile 13 letnice še v plenicah, al kako?

mchaber ::

Pred 30 leti še ni bilo RBD.
.

USS Liberty ::

>>>>>Kot prvo, spet nekatere ovce podlegajo medijsko napihnjenim novicam.

Medijsko napihnjenim novicam????

En 44 letnik izrabi svojo moč in status, da načrtno opijani in drogira 13 letnico, zato da ji ga potem lahko v rit vtakne, ni nobeno medijsko napihovanje...

Koliko je pa imela ta 13 letnica veliko rit in joške, ali je bila takrat bolj podobna otroku ali najstnici, ali Polanskega bolj privlačijo 10 letnice ali 13 letnice, pa niti ni važno. Tudi v najbolj anarholiberalnih državah na svetu, je to kar je Polanski stroril, kaznivo dejanje spolnega napada na otroka, in vsakršno opravičenavnje je nesprejemljivo...

Tisti, ki pa mislte, da dejanje tega "slavnega" režiserja ni pedofilija, pa najbolje, da svojim hčerkam na 13 rojstni dan pripeljete kakšneka 44 letnega perverta, da se bo malo poigral z njo... Pa spomnite ga, da ne bo metakvalona pozabil prinesti na rojstbi dan...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

jype ::

mchaber> Pred 30 leti še ni bilo RBD.

So bli pa hipiji.

USS Nimitz> Tisti, ki pa mislte, da dejanje tega "slavnega" režiserja ni pedofilija

A si spet glavo zgubu zarad pedofilije? Seveda to ni pedofilija in ne vem, zakaj bi, če ne verjamem da je to pedofilija, komurkoli privoščil posilstvo.

USS Liberty ::

>>>>>>A si spet glavo zgubu zarad pedofilije? Seveda to ni pedofilija....

OK, ne bom se pepčkal s tebo...
Ti pač misliš, da med 13 letnico in 33 letnico ni nobene razlike in da ni nobene razlike, ali nek Polanski drogira in posili 13 letnico ali pa 33 letnico...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

imagodei ::

> "Tisti, ki pa mislte, da dejanje tega "slavnega" režiserja ni pedofilija, pa najbolje, da svojim hčerkam na 13 rojstni dan pripeljete kakšneka 44 letnega perverta, da se bo malo poigral z njo... Pa spomnite ga, da ne bo metakvalona pozabil prinesti na rojstbi dan..."

Dej ti ugasni tole svoje medijsko trobilo, prav?

Sem povedal, da naj Polanski odgovarja, za kar je storil. In mislim, da je skozi moje pisanje jasno, da ne odobravam tega, kar je storil. Prav tako mislim, da je jasno, da ne odobravam posilstva niti odrasle osebe, niti mladoletnice, niti ne mladoletnice pod 15 let.

Ampak še enkrat - to ni pedofilija. Ne vem zakaj bi moral svoji hčerki za 13. rojstni dan pripeljal enega "strička", če se ne strinjam z zlorabo besede pedofilija. Ta zloraba besede v medijih je sam senzacionalizem, zaradi česar se potem neha diferencirat med različnimi oblikami spolnega nasilja in se začne vse metat v en koš. Par let razlike je pa v času, ko so otroci stari 9-13 let, hudo veliko - tako v fiziološkem, kot v čustvenem pogledu. Sploh pa za deklice.

> "Ti pač misliš, da med 13 letnico in 33 letnico ni nobene razlike in da ni nobene razlike,"

Jah, jaz nisem videl, da bi jype kje napisal, da ni razlike. To zdaj ti pretepaš slamnate može in zaradi vsem nam neznanega razloga želiš diskvalificirat iz debate tiste, ki smo mnenja, da se besede "pedofilija" ne da upogibat do te mere, da bi zaobjela vse spolne odnose med odraslo in mladoletno osebo pod 18 let.

Mislim, da sva tako jype kot jaz povedala, da je poslistvo 13-letnice nedopustno in da mora Polanski odgovarjat. Ne strinjava se pa s tem, da je to pedofilija - ampak to ne spremeni dejstva, da mora Polanski ustrezno odgovarjat.

A zmoreš to predelat?
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

noraguta ::

kje je imel pa ta otrok starše?
http://bash.org/?24
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: noraguta ()

donfilipo ::

....Priznal je samo 'unlawful sexual intercourse with a minor'. Ostalo je veliko vprašanje. Lahko je pokvarjenec, ki uporablja vse 'umjetničke' trike, da ceneje pride do frišne mufne, lahko pa je tudi dekle Lolita, ki je mislila, da lupčkati s tako legendo, pomeni kariero Marylyn Monroe, ko pa je slike za 'Vogue' videla mama in jo pošteno prebunkala, se je sprožil gestapovski stroj. Mediji po takih novicah hrepijo in se slinijo. Edino to so ziher dolarji. Še celo danes. Ko je 'devica' že stara kokoš in se noče spominjati svoje norosti, (ni jo ravno vlekel in tepel na slikanje za Vogue:), pa tudi Polanski je malce poškrabljal svojo škrtost in ugotovil, da je bolje, če dobi certifikat od mafije, da je profesionalka polnoletna in da se pač plača za sex, po pravilih starih perverznežev:)
....In ja USS ima pravzaprav čisto prav, ko trdi, da gre za preganjanje pedofilije, ko se implementira, da je sex z mlajšo mladoletnico kaznivo dejanje, tudi če ona ne uporabi vseh karate prijemov. Primer se ne tretira isto, kot če opijanite 35 letno prostitutko. In prav je tako. Da je tak standard posledica morda pretirane zaščite otrok se da debatirati. Ampak, po drugi strani jih praktično vse do 16 leta najmanj silimo v šole, ker menimo, da se morajo vsaj malo naučiti. In ker je bil Polanski režiser, obkrožen z lovačami prve lige, res pravimi mačkami, ki stanejo par sto tisoč dolarjev najmanj, je nedvomno zakone poznal. Malce ga je udarila škrtost in bo zdaj plačal. In ni hudič da je prav tako.
....In na koncu ali je Roman Polanski bolan. Z diagnozo pedofil? Kot lepo pove imagodei, oseba, ki doživi spolno vzburjenje posebej ob spolno nedozorelih osebah. Ma jok. Danes stara koka, takrat 13 letna muca, je bila po bolj orientalnih vrednotah ravno prava za prodajo v harem. Torej ko je dobil malo po nosu, lahko flaflja zdaj tudi s kako že priletno gospo:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

opeter ::

Ne vem, kaj je z današnjo družbo, ko je bilo (izgleda, da le še nekoč) normalno, da so 14 letnice že rodile otroke. Pri dekletih, ki so rodile otroke v tistem času, je bilo povprečje itak okoli 16 let.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

imagodei ::

opeter> "Ne vem, kaj je z današnjo družbo, ko je bilo (izgleda, da le še nekoč) normalno, da so 14 letnice že rodile otroke. Pri dekletih, ki so rodile otroke v tistem času, je bilo povprečje itak okoli 16 let."

Jah, no, ne moreš tako... Družba se je spremenila. Danes redko kdo pri 15 letih neha hodit v šolo. Ponavadi se mladina šola do 17-18 leta. Okolje je povsem drugačno. Službe zahtevajo določena znanja, pa tudi določeno zrelost. Za okopavanje krompirja in priganjanje živine pač ne rabiš visoke izobrazbe. Da ne omenjamo tega, da se mladoletniki in mladi danes precej bolj zanašajo na svoje starše (IOW so dlje časa odvisni od njih) in mnogi še pri 25 ali 30 letih živijo s starši, vse vikende žurajo in živijo brez resnih obveznosti.

Danes bi bilo jako zoprno, če bi dekleta prvič rodila že pri 14-letih. Malo velika odgovornost je to. Primerna za nek drug čas, ko je bila ženska pri 40 letih že zgarana stara mama.

Seveda pa to ne pomeni, da je treba zganjat histerijo okoli vsakega spolnega odnosa, ki ga imajo 14-letniki. Poučit o nevarnostih STD in neželeni nosečnosti je najboljše. Danes mulci seksajo pri 12 ali 13 letih (sicer nam verni opisi iz zgodovine povedo, da pred 100 ali 200 leti ni bilo dosti boljše oz. je bilo celo slabše). Nikakor nisem za to, da bi se kar prosto dovolilo seksati z osnovnošolci. Posilstvo je nizkotno dejanje, če se zgodi otroku še toliko bolj. Vseeno pa ne verjamem kar v statutory rape v vseh primerih.
- Hoc est qui sumus -

USS Liberty ::

>>>>>Ne vem, kaj je z današnjo družbo, ko je bilo (izgleda, da le še nekoč) normalno, da so 14 letnice že rodile otroke. Pri dekletih, ki so rodile otroke v tistem času, je bilo povprečje itak okoli 16 let.

Družba kjer otroci rojevajo otroke je ena negativna skrajnost, katero smo na srečo v naših krajih v največji meri pustili za sabo... Je pa naša družba padla v drugo skrajnost, kjer 45 letnice rojevajo prvega otroka...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

imagodei ::

> "Družba kjer otroci rojevajo otroke je ena negativna skrajnost, katero smo na srečo v naših krajih v največji meri pustili za sabo..."

Spet to versko puritanstvo. 16-letnice niso otroci. Vem, da bi nekateri versko blazni ljudje radi verjeli, da so ljudje do 18-ega leta nedolžni angelčki, ki niti ritke nimajo, potem pa se nenadoma, čudežno čez noč spremenijo v pohotne in seksa sposobne nimfe. Temu ni tako.

16-letnica je "otrok" zgolj zaradi dikcije zakona, pa še za to imamo drugačen izraz: mladostnik. 16-letnica je "otrok" zgolj zaradi družbenega konsenza.

V času jamskega človeka je bila 16-letnica v pravih letih, da prvič povije otroka. 30-letnice, ki so še imele vse zobe in joške nad popkom, so bile redkost. Žive 40-letnice pa prav tako. Zato je, biološko gledano, 16-letnica odrasel človek, sposoben za seks in za razplod, kar so celo na Zahodu še pred 100-leti, ponekod pa še pred 50-leti kar redno prakticirali.

Seveda zaradi družbenega konsenza tega ne odobravamo in tudi jaz osebno se ne strinjam, da bi 35-letni moški po pravilu seksali s 16-letnicami. Sploh pa ne odobravam seksa odrasle osebe s 13-letnico. Dejstvo pa ostaja, da je 20.000 let v evolucijskem smislu bore malo in žal smo še vedno "ožičeni" tako, kot naši predniki iz Kamene dobe.
- Hoc est qui sumus -

Okapi ::

jaz osebno se ne strinjam, da bi 35-letni moški po pravilu seksali s 16-letnicami.
In zakaj ne (pod pogojem, da 16-letnice nihče ne sili)? Večina 16-letnic sanja o seksu z ravno nekako toliko starimi (filmskimi zvezdami, športniki, glasbeniki ...).

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

jype ::

Ker je USS Nimitz tko reku.

imagodei ::

Okapi,

key expression tukaj je "po pravilu". :)
- Hoc est qui sumus -

USS Liberty ::

>>>>>>Spet to versko puritanstvo. 16-letnice niso otroci. Vem, da bi nekateri versko blazni ljudje radi verjeli,

Jaz nisem omenjal 16 let... rekel sem "otroci rojevajo otroke"... mislil sem na mlajše.

V bistvu pa je tvoje razmišljanje bolj na liniji verskih blaznežev, kot moje...
Muslimanski verski blazneži deklicam ob prvi menstruaciji nabijejo feredžo na glavo in jo proglasijo za stroj za rojevanje. Čeprav vsi vemo, da kljub temu, da so fizično sposobne spraviti otroka na svet, psihološko so pa daleč od tega, da bi bile primerne za rojevanje...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

jype ::

USS Nimitz> Muslimanski verski blazneži deklicam ob prvi menstruaciji nabijejo feredžo na glavo in jo proglasijo za stroj za rojevanje.

Ja, sej krščanski isto nardijo (ko že govorimo o verskih blaznežih).

USS Nimitz> Čeprav vsi vemo, da kljub temu, da so biološko sposobne spraviti otroka na svet, prihološko so pa daleč od tega, da bi bile primerne za rojevanje...

Ne verjamem, da se glede tega kdo priseben na tem forumu ne strinja, a to ne pomeni, da mora zakonodaja poskrbeti za smrtno kazen vsakega polnoletneža, ki browsa po glasujzame.

Icematxyz ::

In strictly behavioral contexts, the word "pedophilia" has been used to refer to child sexual abuse itself, also called "pedophilic behavior".

In law enforcement, the term "pedophile" is generally used to describe those accused or convicted of the sexual abuse of a minor (including both prepubescent children and adolescent minors younger than the local age of consent).


Vir: Pedophilia

Sexual relations with a person under the age of consent is in general a criminal offence


 Age of consent

Age of consent



Vir:Age of consent

Tako Poljska kot ZDA smatrata da gre pri seksu z 13 letnico za pedofilijo. In tudi razlika v letih govori temu v prid kar je na prvem linku (wikipedia) o samem terminu tudi z drugih in ne samo pravnih vidikih tudi navedeno kot pomemben faktor kdaj govorimo o pedofiliji.

V vsakem primeru bo nek poljak ali tujec na ozemlju Poljske če bo storil takšno dejanje (pa ne bo rabilo iti za posilstvo kot v omenjenem primeru) in če bo sprejet dokončno zakon ki ga je z veliko večino podprl spodnji dom poljskega parlamenta doživel kemično kastracijo in prepoved sploh diskutiranja in opravičevanja samega dejanja ne glede na okoliščine.

Zakaj torej Poljska javno ščiti po vseh njihovih merilih in merilih države v katerem se je dejanje zgodilo pedofila in zahtevajo njegovo takojšno izpustitev?

Tudi v Vatikanu ne želijo biti več pedofili in so si izmislili nov termnin za njihovo početje:

Duhovniki, ki sodelujejo pri spolnih zlorabah otrok, niso pedofili, ampak homoseksualci, ki jih privlačijo mladi moški, stari od 11 do 17 let, so pojasnili v Vatikanu.


Po novem bi radi bili "efebofili".

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

key expression tukaj je "po pravilu".
In koliko let bi po tvojem morali imeti moški, s katerimi bi 16-letnice "po pravilu" seksale?

O.

jype ::

Okapi> In koliko let bi po tvojem morali imeti moški, s katerimi bi 16-letnice "po pravilu" seksale?

Vsaj 9.

imagodei ::

icematxyz> Citira: "In law enforcement, the term "pedophile" is generally used to describe those accused or convicted of the sexual abuse of a minor (including both prepubescent children and adolescent minors younger than the local age of consent)."

icematxyz> "Tako Poljska kot ZDA smatrata da gre pri seksu z 13 letnico za pedofilijo."

Jah, kdo pa pravi, da so normalni tam? Pač, politiki si podaljšujejo mandate s tem, ko vlečejo senzacionalistične poteze, ustvarjajo Culture of fear in se potem hvalijo, kako so oni prispevali k zmanjšanju kriminala. Michaela Moora je treba sicer jemat z rezervo, ampak v bistvu ima kar prav.

Seks z mladoletnikom v puberteti ni pedofilija. V ZDA si v nekaterih državah pedofil tudi, če seksaš s 16, 18 ali 20-letnico, ker imajo celo progresiven Age of Consent. Npr. nekaj v tem smislu, da 18-letnico lahko položi kvečjemu 5 let starejši moški, če je 6 let starejši, je to že statutory rape. Po 21. letu pa je že OK, lahko z njo seksa tudi 80 let star deda, če ga le postavi pokonci.
- Hoc est qui sumus -

imagodei ::

Okapi,

po pravilu naj 16-letnica seksa s fanti njenih let oz. tam okrog nekje. Ne mislim pa, da je kaj narobe, če jo položi 35 ali 55 letnik, če gre za sporazumen seks.

Predvsem je pa težava tukaj v predsodkih - podobno kot pri homoseksualnih parih, ki bi posvojili otroke. Ti otroci bi utegnili biti žrtve psihičnega in fizičnega nasilja svojih vrstnikov, ko bi vrstniki izvedeli, da ima nekdo "dva atija".

Tukaj je pa podobno - glede seksa z mladoletnicami se ustvarja toliko histerije, da je razmerje za eno noč lahko čustveno breme za eno 16-letnico. Njena družina, prijateljice oz. širše družba bo rekla, da jo je izkoristil pokvarjen dedec, ona se bo pa zasekirala, da je žrtev.

Manj histerije v spolnost, pa bomo vsi bolj zdravi, manj sprevrženi in bolj ljubeča družba. Kot bonoboji. Do takrat pa: po pravilu naj se 16-letnice dajejo dol s 16-letniki.
- Hoc est qui sumus -

Okapi ::

po pravilu naj 16-letnica seksa s fanti njenih let oz. tam okrog nekje.
Zakaj? En razumski razlog bi bilo zanimivo slišati.

O.

jype ::

Okapi> Zakaj? En razumski razlog bi bilo zanimivo slišati.

Da ne bodo ostal neizkušeni.

Okapi ::

Da ne bodo ostal neizkušeni.
Saj ravno zato to ne štima. Če se neizkušeni drug od drugega učijo seksati, ne more nič dobrega iz tega nastati.

16-17 letnice bi se morale učiti s 35 letniki.
18-22 letnice so rezervirane za 40-50 letnike.
23-30 letnice delajo otroke s 25-35 letniki.
35-letnice bi morale učiti 16-letnike.

O.

poweroff ::

Pri nas imamo pa takele primere: http://www.sta.si/vest.php?id=1426639
sudo poweroff

jype ::

Okapi> Če se neizkušeni drug od drugega učijo seksati, ne more nič dobrega iz tega nastati.

Men je kr ratal, no, čeprav moram priznati, da sem prej preučil tistega od leksikonov cankarjeve založbe, ki nosi naslov "Spolnost". Žal so not predvsem bolezni, seveda so pa notri vse reči, ki jih moraš poznat (kunilingus, recimo, ima poleg tudi fotografijo nekega grškega kipa, ki upodablja favna in nimfo).

Okapi ::

Men je kr ratal, no
To ti misliš.:P Kaj je res dober seks, bi pa vedel, če bi te naučila ena izkušena ženska.

O.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

O popolni zgrešenosti slovenskega boja zoper spolne zlorabe otrok (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
7721197 (15996) ...:TOMI:...
»

Nizozemski raziskovalci z virtualno deklico odkrili več tisoč spletnih pedofilov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Varnost
17947612 (40945) imagodei
»

Pedofilija- definirajmo! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12527469 (17216) Oldi
»

Pedofilija ali ne? Prijavit ali ne?

Oddelek: Problemi človeštva
394073 (2754) zee

Več podobnih tem