» »

WIN 7 in uTorrent

WIN 7 in uTorrent

jizzer ::

LP...

!!!Vem da se tukaj ne govori o piratizmu in TUDI NE MISLIM govorit, ampak če boste keri vzeli to kot piratizem je vaš problem...To sem napiso zaradi tega da potem nebo problemov...!!!

Sicer mam WIN 7 in ko hočem z uTorrentu kaj dol potegnit(Ni to nujjno da je iz trackerja lahk je tud iz kake strani ki je FREE to PLAY igrica naprimer) pa dol potegnem pac torrent in pač dol vleče...čez nekaj časa ponavadai 4-6 min pa mi začne metat ven blue screen error...Pojma nimam zakaj windowsi so čisti ORG, in nevem kaj bi lahko bil v tem problem....

Če je imel kdo podobne težave prosim če bi lahko delil to z mano da to odpravim :S!

Sklemen ::

kako imaš nastavljen UAC? Probably long shot but worth trying ...

SKlemen

win64 ::

ja povej kaj ti napiše bsod

Never notify mam UAC!

techfreak :) ::

Kaj če bi najprej odgovoril na:
ja povej kaj ti napiše bsod

bosko1982 ::

meni se tu in tam isto zgodi, utorrent+win7 = bsod, pa tu in tam mi ne zazna interneta, imam povezano prek routera, ko resetiram računalnik dela ok, resetiram, spet nič ne dela...spet reset, dela... itn, mislim da WIN7 niso dodelani, treba še počakat do uradnega izida
katastrofa od človeštva...

krneki0001 ::

NObenih problemov utorrent deluje v windows 7 brez napak. Očitno je nekaj s tvojo mašino narobe. Kak test stabilnosti sistema bi ti priporočal.

gpc17 ::

@bosko1982 meni se to zgodi recimo če preidem iz sleep v normalen način. Ni ti treba restartat računalnik, greš samo pod omrežne adapterje tam najdeš svojo mrežno jo disablaš in enablaš nazaj in zadeva deluje.
Drugače meni deluje brez težak win7 in utorrent.
@majeric10 si mogoče pomislil da kakšni driverji niso kompatibilni?

Ja kako naj povem kaj mi napiše če pa traja 2 sekundi pa zgine lol....test stabilnosti?kje? mašina je nova nea jebi...!

Kaki dri verji pa naj ne bi bili nekompatibilni...na visti je vse delovalo...

Mogoče pa zato ker mam WIN 7 Professional???

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jizzer ()

to sicer nisem jaz slikal mi pa isto napiše...
SPECS:
Core2Duo 2.93
4GB Ram
Nvidia gigabyte 9500GT
WIN 7 professional 64x

EDIT: zdaj sem unistaliral pa BitTorrent namestil...nastavil da zaganja na XP SP3 compatibility in bom videl potem ponoči ko bom dal dol vlečt...

Zgodovina sprememb…

kar se tiče s starejšimi WIN7 build, mi je delalo normalo, brez problema. itak mam zdaj poskusno gor win7, za torrente si pa delam server z win2003.

aja, win7 version 7600 16385 RTM x86 uporabljam, jutri gre dol na xp.

@bosko1982 meni se to zgodi recimo če preidem iz sleep v normalen način. Ni ti treba restartat računalnik, greš samo pod omrežne adapterje tam najdeš svojo mrežno jo disablaš in enablaš nazaj in zadeva deluje.
Drugače meni deluje brez težak win7 in utorrent.
@majeric10 si mogoče pomislil da kakšni driverji niso kompatibilni?

ajajajj ta sleep mode, računalniku se totalno zmešalo, sploh se ni več odzival, mogel sem resetirati računalnik, potem pa se je prižgal in za 4 sekunde ugasnil, čez 4 sekunde prižgal in spet čez 4 sekunde ugasnil, to mi je delal avtomatsko vnedogled, dokler nisem kabel potegnil iz vtičnice za 5 min, potem se je normalno bootal.

to sicer nisem jaz slikal mi pa isto napiše...
SPECS:
Core2Duo 2.93
4GB Ram
Nvidia gigabyte 9500GT
WIN 7 professional 64x

EDIT: zdaj sem unistaliral pa BitTorrent namestil...nastavil da zaganja na XP SP3 compatibility in bom videl potem ponoči ko bom dal dol vlečt...

katero verzijo WIN7 oz build uporabljaš?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bosko1982 ()

Mensezdi da je 7600.

bluefish ::

Ja kako naj povem kaj mi napiše če pa traja 2 sekundi pa zgine lol.
Nastavi si, da se računalnik ne resetira, ko pokaže BSOD.

evo xpji so gor, torrenti šibajo, ni več problemov z utorrent in omrežjem :)

krneki0001 ::

majeric10, tvoja nova kišta se sesuva zarad zanič hardwera ali pa zanič driverja, ne zarad windowsov.

Resnično ti predlagam da orenk stestiraš mašino in da najdeš zanič del ali pa napačen driver. Če je zanič kak del mašine, naj ti ga zamenjajo, dokler je še v garanciji.

Ne z visto ne z win7 nimam nobenih problemov. win7 odkar jih imam na mašini, se še niso sesuli niti errorja niso ven vrgli. Ampak je preverjena mašina, ki že nekaj časa dela (E8400@3600MHz konstantno, 8GB rama, 4x 1Tb diski, 8800GT)

kako naj stestiram?pa kje nastavim da se pri BSOD ne resetira comp?Hvala!

LuGi ::

Dejte na slotechu kaksen clanek posvetiti kako se isce z googlu.. o ga obnavlat vsak mesec ;(

Si res nesposoben napisat v google bsod+disable+restart?

bluefish ::

Control Panel\System and Security\System > Advanced system settings > Advanced > Startup and Recovery Settings > odstrani kljukico pri Automatically restart.

Dejte na slotechu kaksen clanek posvetiti kako se isce z googlu.. o ga obnavlat vsak mesec ;(

Si res nesposoben napisat v google bsod+disable+restart?

Glej jaz dosti uporablam google in vem z njim delat...ampak pač če niam cajta pač vprašam če kdo ve da mi ni treba iskat...če pa nebi noben odpisal pa bi že poiskal ko bi mel cajt tak da mi ne neke gnjavit tu pa bit pametn... Ker vidim pol folka na tem forumu ki Googla nezna uporablat in kar naprej posta teme...

Nisem najhujsi glej...je še dosti oz veliko več takih ljudi ki je hujsiš od mene...

Drugač pa BlueFish thanks :) sem naredo.
Če pa je res kaj naroe z tem compom mam itak garancijo če je mesec dni star ampak mislim da z hardwarom nebi smelo bit nič narobe...

Vsi važni sistemski dogodke si lahko ogledaš v Event viewer, pod skrbniškimi orodji(Administrator tools) je.
Tudi zame velja, da edini problem, ki sem ga imel z xpji ali 7 je bil zaradi gonilnikov.

Ahiles ::

Podoben problem sem mel z utorrentom ko je prisla vista ven utorrent+vista (random bsod)vendar pri men je bla v igri se ena zadeva nod32(fw)ki je bil krivec za bluescreen tko da kot so rekli ze drugi prvo dobi info od crasha(odstranis klukco da se sam resetira tako da lohka prepises error) men je pomagal da sem si napako prepisal iz bluescreeena in po parih urah googlanja nasel resitev in odstranil sranje od noda in od takrat sem mel mir.

WIn64 ja sem si že pogledal samo kaj bi naj blo tam narobe kaj naj bi mi pokazalo?

darkolord ::

Če kam uploadaš datoteke iz %SystemRoot%\Minidump (navadno c:\windows\minidump) mape, lahko nekdo od nas pogleda te datoteke in poskuša ugotoviti vzrok sesuvanja.

jan01 ::

Sprašuješ že v stotih temah. Zakaj ne odinstaliraš avg?!

pa kaj je s tabo?
Kaj zaj ti AVG motaš zravn če sploh neveš če ga mam gor al ne?

jan01 ::

Oprosti, če sem te zamenjal s kom drugim...

Sem to jaz ja samo sem AVG unistaliral že zarad msnja?=)
Glede dump filov pa jih mam polno samo kerega ti naj pošlem? a me dodaš msn al pa kaj?
msn: mr.majeric.02@hotmail.com skype: majeric4 dodaj pa ti bom poslal...HVALA!

Stvar rešena...gonilnikiiii :S

Zgodovina sprememb…

WIn64 ja sem si že pogledal samo kaj bi naj blo tam narobe kaj naj bi mi pokazalo?

ti pokaže bsod dump

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BSOD me spravlja v obup

Oddelek: Strojna oprema
251960 (1432) rsroki
»

Win7 samo z enim jedrom

Oddelek: Pomoč in nasveti
12917 (657) gesprinc