» »

temerature hardwera!?

temerature hardwera!?

barocco ::

zanima me če so te temerature sprejemljive .vse dela tako kot mora ,venar me malo skrbi CPU-temeratura!vedno je ista,ko zaženem komp. in tudu med igranjem iger...
problemov drugače nimam nikaršnih,se ne resetira ne zmrzuje in ne meče iz iger ipd.
asus a2m-vmi dvi
amd dual core 4800+am2 @2500mhz
gigabyte8800gt 512mb
320 hdd
psu LC 6500
lp barocco
  • spremenil: barocco ()

Opkow ::

Popravi linke do slik, ker ne delajo.
Si preprican, da gledas taprav senzor za temperaturo (procesor)?

ups bom

bluefish ::

Za grafično so povsem normalne, malo pa mi je čudno pri procesorju v smislu, da je prenizka. Koliko je temperatura v sobi?

20 stopinj je v sobi!
redno čistim prah 1* mesečno sem perfekcionist glede tega!

333333 ::

Termalno pasto si poskusil osvežit že? Pa z roko se poskusil cpu cooler oz kolk je vroc (če ga lahko roko gor držiš).
Spiritual

clix ::

Poženi prime95 in med izvajanjem odčitaj temperature. Glede na to, da imaš vklopljen cool&quiet, so temperature normalne.

pred slabim letom sem nanesu pasto!
kar se pa hladilnika box-a, sem se dotaknil reber in ravnega dela , pa je prej hladen kot vroč.še topu ne morem rečt da je! ČUDNO
nasploh je v ohišju mlačno, ni vroče .pretok zraka je hladen,glih zato se mi čudno zdi ,da pokaže 85%C =CPU!

clix ::

Obremeni procesor z prime 95, da boš videl kakštna je temperatura, ko je CPU 100% obrmenjen.

Če ni vroč je problem v senzorju... v glavnem do 100 stopinj se nimaš kaj bat nad 100 pa se izklopi kišta. :)
Spiritual

Obremeni procesor z prime 95, da boš videl kakštna je temperatura, ko je CPU 100% obrmenjen.

bom potegnu dol program in sprobu!

M-XXXX ::

Za grafično so povsem normalne, malo pa mi je čudno pri procesorju v smislu, da je prenizka. Koliko je temperatura v sobi?

Jasen primer zbuganih senzorjev... Že stalnica pri AMD-ju.

Če ni vroč je problem v senzorju... v glavnem do 100 stopinj se nimaš kaj bat nad 100 pa se izklopi kišta. :)

tudi na to sem pomislu, v forumih sem prebral ,da se dogaja ,da senzor ne zazna realne oz. prave temperature.
hvala družba za pomoč in nasvete
--barocco--

boogie_xlr ::

Hah, CPU ma 85°C, Core0 in Core1 pa obadva skupi nimata tolk, pa so vsi trije kak mm narazen.

Če so še zadeve v garanciji reklamiraj, ker temp se se ponavadi stopnjuje pol pa se začne zadeva izklapljat...
Spiritual

garancije ni ,je pošla. tudi med CPU zahtevnimi igrami je takoj ,ko pogledam temp. CPU ista,GPU-do 78-80%, ostale Core0 in Core1 pa se dvignejo do okoli 46%!
Tako da je res možno da ,senzor ne zaznava realne temp!
Komp mi ne zmrzuje,nimam error-jov, resetiral pa se mi še tudi ni v 2 letih,v glavnem ne vem!
mogoče ,ker ravnam z kompom,kot z svojim lul...m preveč paničarim!
no lp pa LEP DAN družba

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

visoka temp CPU

Oddelek: Pomoč in nasveti
161662 (1469) SuperVeloce
»

RealTemp ne kaže pravilne temperature!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
212097 (1808) buhti69
»

Speedfan in čudne temperature

112133 (1989) kronik
»

Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )

729032 (6431) Vuli
»

Kaj pravite na te temperature?

281855 (1088) mare87

Več podobnih tem