Forum » Strojna oprema » DVD zapisovalnik za Dell Latitude D800
DVD zapisovalnik za Dell Latitude D800
kkaattjjaa ::
Zanima me, če ima kdo kakšno idejo, kje bi se dalo dobiti zgoraj omenjeni zapisovalnik. Meni je namreč nehal delat, novi originalni pa so precej dragi.
Hvala za pomoč
Katja
Hvala za pomoč
Katja
_koki_ ::
Dvd zapisovalniki so večinoma standardizirani, najbol pomembna je debelina same enote (po tem se delijo na standardne oz. slim -> to je pomemben podatek ki ga rabiš pred nakupu), nato pa namestiš vratca od svoje dvd enote na novo, da se sklada z zunanjim izgledom, včasih je potrebno tudi kakšna vodila privijačit...
Definitivno pa se odloči za nakup nove dvd enote, če je prenosnik še v garanciji si prisiljena v nakup na pooblaščenem servisu, saj ti v nasprotnem primeru garancijo izničijo...
Definitivno pa se odloči za nakup nove dvd enote, če je prenosnik še v garanciji si prisiljena v nakup na pooblaščenem servisu, saj ti v nasprotnem primeru garancijo izničijo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodaten SSD disk v HP ProBooka 4740sOddelek: Strojna oprema | 4604 (3342) | solatko |
» | Nova anketa: je DVD/Blu ray enota (že) odveč? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostalo | 28166 (25638) | kuglvinkl |
» | snemanje AUDIO CDjev ?Oddelek: Zvok in slika | 863 (698) | Senna4ever |
» | NEC HD-DVD enota HR-1100A kaj je to?Oddelek: Strojna oprema | 1497 (1373) | fahrenGONE |
» | CD/DVD drajvi so me zapustili.Oddelek: Strojna oprema | 1128 (1063) | G3GANT1C |