Forum » Pomoč in nasveti » LCD TV
LCD TV
yyyeb ::
Pozdrav!
Kupil sem novo televizijo LCD z widescreen funkcijo in nisem zadovoljen, ker so ljudje in predmeti na sliki razpotegnjeni pri celozaslonski nastavitvi. Če pa naštimam razmerje 4:3 so predmeti normalnih dimenzij ampak slika je majhna in ni čez cel ekran.
Na voljo ima auto wide, 16:9, zoom, wide zoom in 4:3.
Kako vi rešujete to nadležnost?
Kupil sem novo televizijo LCD z widescreen funkcijo in nisem zadovoljen, ker so ljudje in predmeti na sliki razpotegnjeni pri celozaslonski nastavitvi. Če pa naštimam razmerje 4:3 so predmeti normalnih dimenzij ampak slika je majhna in ni čez cel ekran.
Na voljo ima auto wide, 16:9, zoom, wide zoom in 4:3.
Kako vi rešujete to nadležnost?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
mastah ::
nikakor ker se neda, pac ene stvari so v takem formatu, druge pa v drugacnem. moj lcd nekak pri menjavi programov sam prilagodi optimalno razmerje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mastah ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri monitor imate in kakšno razmerje slike?Oddelek: Strojna oprema | 2721 (2065) | Damiani |
» | Zakaj gre vsa industrija na 16:10?/Kaj imate vi rajši? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4969 (3883) | DJ Beat |
» | ASUS z novimi očesu prijaznimi malimi prenosniki po Applovih stopinjahOddelek: Novice / Procesorji | 5175 (3405) | Jst |
» | Nova anketa: kakšno je razmerje stranic vašega monitorja? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8421 (5651) | strictom |
» | 24-palčni LCD-jiOddelek: Zvok in slika | 1702 (1498) | bogii |