Forum » Pomoč in nasveti » prikaz baterije Hp 4510s
prikaz baterije Hp 4510s
cvetkob ::
Dan. Zanima me naslednje: zakaj v desnem spodnjem kotu ne vidim, koliko imam baterije. Ko ga imam izključenega iz električnega omrežja imam napisano, ko pa ga imam vklopljenega, pa se ne vidi čist nič. Kako naj vem, da je baterija napolnjena? Baje, da se baterije kvarijo, če so celi čas v računalniku? Ko bi bila polna bi jo odstranil, če se kvarijo. Se da to popravti?
LP
LP
MIHAc27 ::
V nadzorni plošči imaš pod Power options nastavitve za baterijo.
Pod Advanced vklopi Always show icon on the task bar. To je samo bližnjica ampak Če potem klikneš Power meter ti not piše koliko je baterija polna.
Tista baterijca pa je namenoma se mi zdi nastavljena tako, da se kaže samo ko si brez napajanja.
In ja, če baterija dela non stop zdrži manj kot če jo izklopiš ko jo ne rabiš.
Pod Advanced vklopi Always show icon on the task bar. To je samo bližnjica ampak Če potem klikneš Power meter ti not piše koliko je baterija polna.
Tista baterijca pa je namenoma se mi zdi nastavljena tako, da se kaže samo ko si brez napajanja.
In ja, če baterija dela non stop zdrži manj kot če jo izklopiš ko jo ne rabiš.
cvetkob ::
Hvala, to sem napisal, ker imam prvi prenosik in nisem vedel kako je s tem :D Nareto hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19678 (7114) | specing |
» | Lani tak čas kupljen G5 je za v smetiOddelek: Mobilne tehnologije | 4904 (2965) | dunda |
» | Baterija pametnega telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3775 (2921) | miko22 |
» | Priklop telefona na PC brez polnjenjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1200) | shadeX |
» | prenosni računalnik hp 6715b TL-60 se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 4352 (4042) | tomaz- |