Forum » Omrežja in internet » Amis dvojka TEL plus ( fax, hitrost ? )
Amis dvojka TEL plus ( fax, hitrost ? )
l0g1t3ch ::
Zanima me nekaj informacij v zvezi s tem paketom in sicer:
- Kaj točno pomen dinamična hitrost do 10Mbps ? Meni je recimo operaterka rekla da je maks sinhronizacija zame 6Mbps a to sedaj pomen da bo meni internet delal vedno z 6Mbps al je to nekako maksimum in bo povezava vsakič drugačna.
- Kako je z uporabo fax-a, tega klasičnega analognega. Meni je rekla da modem podpira priklop analogne telefonske naprave torej tudi faksa kljub temu da gre naprej za IP telefonijo.
Na amisovem helpdesku nisem dobu prepričljivih odgovorov.
- Kaj točno pomen dinamična hitrost do 10Mbps ? Meni je recimo operaterka rekla da je maks sinhronizacija zame 6Mbps a to sedaj pomen da bo meni internet delal vedno z 6Mbps al je to nekako maksimum in bo povezava vsakič drugačna.
- Kako je z uporabo fax-a, tega klasičnega analognega. Meni je rekla da modem podpira priklop analogne telefonske naprave torej tudi faksa kljub temu da gre naprej za IP telefonijo.
Na amisovem helpdesku nisem dobu prepričljivih odgovorov.
Tilen ::
Dinamična hitrost pomeni, da le ta varira v nekih nivojih, ki so določeni po pogodbi glede na kvaliteto parice. V kolikor si predhodno že bil naročnik nižjega paketa se lahko približno preveri zmogljivost, da veš kaj lahko v sklopu dinamične hitrosti pričakuješ.
Nastavitve za fax :
1. DTMF (t. i. tonsko izbiranje)
2. V34 mora biti izklopljen
3. Hitrost prenosa na 9600
4. Ecm izklopljen (error connection mode)
5. Echo cancellation izklopljen
Nastavitve za fax :
1. DTMF (t. i. tonsko izbiranje)
2. V34 mora biti izklopljen
3. Hitrost prenosa na 9600
4. Ecm izklopljen (error connection mode)
5. Echo cancellation izklopljen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
blue ::
Faxi na amisu z Linksys voip adapterjem delujejo brez problema in posebne konfiguracije...
Veliko pošiljam in sprejemam in še nisem imel nobenega problema (za razliko od siola in sagem modema).
Veliko pošiljam in sprejemam in še nisem imel nobenega problema (za razliko od siola in sagem modema).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasnejši internet za polovicoOddelek: Omrežja in internet | 4796 (3555) | Veron |
» | Flex paket od Amisa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18639 (12776) | berlusconi |
» | Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9502 (6934) | slovenček |
» | Hitrejši satelitski internet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17984 (15856) | Poldi112 |
» | Internet 10 mb/s, downloada le z 770 kb/sOddelek: Omrežja in internet | 6188 (5176) | Senitel |