» »

Težave z Wireless internetom.

Težave z Wireless internetom.

peetteer33 ::

Pri nas imamo 2 osebna rač. Moj do sedaj ni bil povezan na internet,zato sem si kupil wireless router in sprejemnik,da bi ga imel še na mojem. Po vseh inštalacijah je vse tako kot more bit,le prihaja do velike težave. Računalnik mi javlja da signal je ,da povezan je,skratka da je vse OK, a če hočem na internet,pa ne gre. Kar naprej mi piše,da išče omrežje. V nastavitvah sem probal že čist vse kar sem se spomnu,oz vse za kar sem vedel, da ne bom kaj fejst zajebal. Še največ napredka je bilo pri nastavitvah za IP,Samodejno ga ne zazna,ko pa sem not vpisal IP drugega rač,pa se je pokazala ikonca desno spodaj ekrana,da je tudi omrežje najdeno,a še vedno nič od interneta.Vedno ko zaštartam računalnik je treba ta postopek ponovit. Tako,da sedaj res ne vem več kaj naredit. Ne spoznam se glih zelo dobro na računalnike,zato bi bil zelo hvaležen,če bi mi kdo pomagal pri mojem problemu. Najlepša hvala vsem že v naprej in lep dan želim vsem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793569498 (6327) c23po
»

TP-LINK WR642G V3 - sesul - rabim pomoč

Oddelek: Strojna oprema
202364 (2364) Belli
»

VPN connection iz domačega omrežja v službo

Oddelek: Omrežja in internet
214034 (3692) darh
»

Povezava 2 Rač. preko switcha