» »

Nov računalnik -> nov OS -> nova vprašanja

Nov računalnik -> nov OS -> nova vprašanja

Old Spice ::

Čakam da mi ta teden dostavijo še vse preostale dele in pičim sestavit nov računalnik. Sedaj dilema je kater OS naj izberem? Za Sedmico še ni "pravih" driverjev zunaj, poleg tega kot sem jo 1x nalagal sem videl da že kar vse gonilnike sama poštima, pri vsej moji delikatni strojni opremi pa želim sam namestit vse driverje za čipset, zvok, mrežo, grafo,... Ali bi se gonilniki ki jih sedmica že ob namestitvi naloži "tepli" s tistimi ki bi jih naknadno naložil?

Ali je z gonilniki ki so sicer spisani za Visto kak problem na Sedmici oz. ne bi delalo z isto hitrostjo? Saj Vista je čisto OK sistem samo malo mi gre na živce ko sem jo naložil na družinski PC ko ima še po nameščenem SP2 še 100 posodobitev naknadno,....

Zanima me glede posodobitve BIOS-a na uradni strani je en kup BIOS-ov ali je dovolj da posodobim samo z zadnjim izdanim in s tem vključim notri vse prejšnje posodobitve ali moram vsak BIOS posebaj naložit?

Gwanaroth ::

Z W7 je tako, da ti večino zazna samodejno, za vse ostalo pa lahko namestiš driverje od Viste. Deluje BP.

BIOS nadgradiš na zadnjo verzijo (ni potrebno vmesnih).
Lights often keep secret hypnosis..

Old Spice ::

Gre se predvsem za programe od ASUSa (ITracker in podobno) bi bile s tem težave?

zee ::

IMHO teh programov ne rabis.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ponovno zažene namesto ugasne

Oddelek: Strojna oprema
406893 (3706) solatko
»

Računalnik se ne zažene - nujno

Oddelek: Pomoč in nasveti
377683 (7088) solatko
»