Forum » Šola » SAE institute
SAE institute
innerspace ::
Da, poznam vsaj 2 clana, ki jo obiskujeta...se eden se vpise letos, vendar ne v Lj.
A se mislis vpisat?
A se mislis vpisat?
FastWIND ::
Razmišljam o vpisu, šel bom na informativnega če mi bo uspelo ujet termin... Bi pa rad par reči povprašal koga, ki je je obiskoval oz obiskuje...
Ce zelis, ti lahko posredujem kontakt, pa izves kaj iz prve roke...
Cene ti pa lahko mogoce kaj povem, sicer nisem vpisan, sem pa malo vrtal kaj in kako, ker sem razmisljal o vpisu predlani...
Cene ti pa lahko mogoce kaj povem, sicer nisem vpisan, sem pa malo vrtal kaj in kako, ker sem razmisljal o vpisu predlani...
bluefish ::
Bi bilo fino, če bi lahko kdo napisal cene. Že precej časa nazaj so bile v neki brošuri, vendar je bil takrat program drugačen.
LapD ::
Bi znal kdo konkretno povedat razlike med SAE in IAM? Je SAE sedaj priznan tudi v Sloveniji ali je še vedno to le neka odskočna deska za diplomiranje v tujini?
web&motion designer
Hehe, cene:)
Bojda stane prvo leto studija v Amsterdamu okoli 8000EUR, dobis pa v uporabo(ali lastnistvo?) Maca kot obvezni ucni pripomocek...
Naslednje leto je baje se drazje.
Bojda stane prvo leto studija v Amsterdamu okoli 8000EUR, dobis pa v uporabo(ali lastnistvo?) Maca kot obvezni ucni pripomocek...
Naslednje leto je baje se drazje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202058 (40875) | Filip8 |
» | status študentaOddelek: Šola | 6462 (3907) | MadMen |
» | Državna štipendija - prepisOddelek: Šola | 1561 (1394) | shadeX |
» | POMOČ! - kam na faks? -multimedijaOddelek: Šola | 3105 (2381) | nonamer123 |
» | SAEOddelek: Šola | 3658 (3396) | Eye-ree |