Forum » Loža » Knjiga Jadran Krt in množično uničenje
Knjiga Jadran Krt in množično uničenje
Mentalist ::
Pozdravljeni!
Upam da ste poleg računalničarjev še tisti, ki radi berete knjige
Malo heca mora bit
No, zdaj pa k stvari
Mene pa zanima, če je v Sloveniji izšla knjiga Jadran Krt in orodje za množično uničenje, angleški prevod je Adrian Mole and Weapons of the Mass Destruction in če se jo da dobiti kje v okolici Maribora.
Sem že brskal po googlu, ampak ne najdem nič pametnega.
LP Aljaž
Upam da ste poleg računalničarjev še tisti, ki radi berete knjige
Malo heca mora bit
No, zdaj pa k stvari
Mene pa zanima, če je v Sloveniji izšla knjiga Jadran Krt in orodje za množično uničenje, angleški prevod je Adrian Mole and Weapons of the Mass Destruction in če se jo da dobiti kje v okolici Maribora.
Sem že brskal po googlu, ampak ne najdem nič pametnega.
LP Aljaž
Lool.
PaX_MaN ::
Menda ne (spodaj imaš tabelco z do takrat - julij 2008 - izdanimi prevodi).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Vem, sem prebral to stan, ampak me je vseeno zanimalo, če se jo da kje v Sloveniji domit.
Vseno hvala
Vseno hvala
Lool.
No, spet se javljam. Se da kje dobiti to knigo sploh v Sloveniji? Sem si izposodil že dva stara Jadrana Krta pa sem ju že 3x najmanj prebral, pa tiszega Jadran Krt pije kapučino prav tako. Na Cobisu ni, nič Google pa tudi nič ne najde.
Lool.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem učne programe, ki smo jih imeli v OŠOddelek: Programska oprema | 2828 (560) | WhiteAngel |
» | PrimorskaOddelek: Loža | 4211 (2784) | Invictus |
» | Katere angleške knjige?Oddelek: Sedem umetnosti | 4824 (4057) | Yohan del Sud |
» | Top predators (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9168 (7783) | Airskull |
» | KnjigeOddelek: Sedem umetnosti | 3103 (2461) | kuglvinkl |