Forum » Šola » Studenstski status- Absolvent Vprašanje
Studenstski status- Absolvent Vprašanje
Bojevnik ::
Če sem dvakrat ponavljal letnik in naredim 4. letnik izredno ali se lahko vpišem na absolventa redno?
hotlips ::
Če bi v referat poklicu, bi dobil hitrejšo in predvsem zaneslivejšo informacijo.
Drugač pa pomoje lahko absolventa (samo) redno vpišeš. Vprašanje pa je če boš imel status študenta.
Zdej če si mlajši od 26let bi ga pomoje mogel dobit (lahko da je tud od fasa na katerga si vpisan odvisen), ne boš mogel pa podaljšat absolventskega staža, ob izteku šolskega leta.
lp.hl
Drugač pa pomoje lahko absolventa (samo) redno vpišeš. Vprašanje pa je če boš imel status študenta.
Zdej če si mlajši od 26let bi ga pomoje mogel dobit (lahko da je tud od fasa na katerga si vpisan odvisen), ne boš mogel pa podaljšat absolventskega staža, ob izteku šolskega leta.
lp.hl
fosil ::
A je 4. letnik sploh možno ponavljat?
Kako vem je "ponavljanje" četrtega letnika u bistvu absolvent, ki ga potem lahko podaljšaš še za kakšno leto ali dve.
Vsaj včasih je blo tko, ne vem kako je zdej s tem bolonjskim.
Vsekakor bo najboljši naslov referat, ker se zadeve med različnimi faksi lahko razlikujejo.
Kako vem je "ponavljanje" četrtega letnika u bistvu absolvent, ki ga potem lahko podaljšaš še za kakšno leto ali dve.
Vsaj včasih je blo tko, ne vem kako je zdej s tem bolonjskim.
Vsekakor bo najboljši naslov referat, ker se zadeve med različnimi faksi lahko razlikujejo.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Ok res najbolje da pokličem raferat, Hvala.
PS. sicer ni pomembno, toda mislim da sem malo čudno napisal, gre za pnavljanje 3.letnika.
PS. sicer ni pomembno, toda mislim da sem malo čudno napisal, gre za pnavljanje 3.letnika.
Še nisem dvakrat ponavljal. Ponavljal sem 1. letnik, sedaj pa najverjetneje ne bom naredil 3. letnika tako da bom pavziral.
fosil ::
Sej v 4 letnik se lahko redno vpišeš, čeprav 3 letnik pavziraš.
Torej načelno je tako, ko končaš 3 letnik (na kakršenkoli način) se nato redno vpišeš v 4 letnik in imaš potem 1 leto status kot 4 letnik, nato pa še 1 leto absolventa.
Če pa še hočeš nato absolventa podajšat še za eno leto, pa je običajno pogoj, da še nisi nikoli ponavljal. Torej, ti ga ne boš mogel.
Kljub vsemu pa preveri še na referatu.
Torej načelno je tako, ko končaš 3 letnik (na kakršenkoli način) se nato redno vpišeš v 4 letnik in imaš potem 1 leto status kot 4 letnik, nato pa še 1 leto absolventa.
Če pa še hočeš nato absolventa podajšat še za eno leto, pa je običajno pogoj, da še nisi nikoli ponavljal. Torej, ti ga ne boš mogel.
Kljub vsemu pa preveri še na referatu.
Tako je!
To so pa lepe informacije
Hvala, bom preveril. Podalševanje absolventa pa itak ne bo potrebno, že tako sem predolgo na faksu
Hvala, bom preveril. Podalševanje absolventa pa itak ne bo potrebno, že tako sem predolgo na faksu
zuz3k ::
sem 3. zadnji letnik FE Lj. faxa, kako je z absolventom a avtomatsko septembra
se vpišem pod absolventa ne glede na število opravljenih izpitov?
lp
se vpišem pod absolventa ne glede na število opravljenih izpitov?
lp
Life is a psychological game.
Phantomeye ::
u, jst bi tud neki vprašal.
Jst sm se enkrat prepisu iz enga faksa na drugega (vendar drugi faks tega ne upošteva. recimo sosolc je bil z mano na faksu 1 in sva šla oba na faks 2. Jaz sem naredil prvi letnik, on ne... ampak ga je lahko ponavljal brez penalov, k po pravilniku univerze je (če se ne motim) ali prepis ali ponavljanje)
No, fast forward, jst sm zdej absolvent. Drugo leto grem pa na magisterski program... ali imam možnost absolventa? (oz. je mogoče met dva absolventa?)
Jst sm se enkrat prepisu iz enga faksa na drugega (vendar drugi faks tega ne upošteva. recimo sosolc je bil z mano na faksu 1 in sva šla oba na faks 2. Jaz sem naredil prvi letnik, on ne... ampak ga je lahko ponavljal brez penalov, k po pravilniku univerze je (če se ne motim) ali prepis ali ponavljanje)
No, fast forward, jst sm zdej absolvent. Drugo leto grem pa na magisterski program... ali imam možnost absolventa? (oz. je mogoče met dva absolventa?)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo štipendijeOddelek: Loža | 8433 (5422) | 111111111111 |
» | 26 leto starosti in opcijeOddelek: Šola | 7396 (5221) | SaXsIm |
» | Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 16537 (9599) | Jerry000 |
» | Koliko je pomembna stopnja izobrazbe v službah?Oddelek: Programiranje | 4990 (4145) | BStne |
» | vpis na dva faksa istocasnoOddelek: Šola | 3316 (3098) | eomer |