Forum » Pomoč in nasveti » kako spisati članek?
kako spisati članek?
Klemenn ::
torej kot veste mamO stran..pa sem se odloču da ko dobim ti 4600 spišem članek in ga objavim...pa me zanima ...ker nisem najbolj vešč v tem poslu, kak se spiše članek..
s katerimi programi nej to stestiram itd...
s katerimi programi nej to stestiram itd...
Neo32 ::
Simpl, gres na kaksno stran kjer masovno testirajo grafikulje, in seveda so ponavadi zravn tudi napisani programi s katerim to benchmarkajo, in pac naredis to po njihovem vzoru.
Neo32 (c)
Tomi ::
Tole je pa res Jeba, kakor vidim. Zadeva je čisto preprosta, ker je vse, kar moraš uporabiti malo pameti in nekaj klikov po Slo-techu in njegovih linkih ali pa Googlu.
Samo mi pa ni jasno, kako lahko imaš stran, kjer testiraš opremo, potem pa po drugi strani ne veš, kako bi testiral in se ne znajdeš po internetu. No, samo je pa res, da si še mlad, in da se boš še vse to naučil.
Samo mi pa ni jasno, kako lahko imaš stran, kjer testiraš opremo, potem pa po drugi strani ne veš, kako bi testiral in se ne znajdeš po internetu. No, samo je pa res, da si še mlad, in da se boš še vse to naučil.
metrodusa.blogspot.com
R0K ::
Noja, rabu boš pa tut kej vaj iz recimo Exella, da boš naredu tabele, da bo stvar zgleda fancy že na daleč, digitaln fotoaparat, da se cel postopek poslika, itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Fejk" spletna prodaja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7228 (5526) | next3steps |
» | Izšel novi Kindle Paperwhite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23442 (16499) | ales85 |
» | Endomondo aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12245 (9793) | Selassie |
» | Linux - Alternativa Windows Serverju (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6052 (3916) | jype |
» | navijanje E630o v praksi (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5310 (3414) | Čmrlj |