Forum » Mobilne tehnologije » Problem s povezljivostjo
Problem s povezljivostjo
Shagrath ::
Živjo!
Imam Nokio 6220 Classic in sem naletel na nov problem. Do sedaj je blo s povezavo telefon - PC vse OK, no sedaj pa je začelo štrajkat. Telefon se enostavno noče več povezati z računalnikom(preko kabla). Uporabljam Nokia PC suite iz priloženega cdja. Ponovno sem naložil vse gonilnike, ter ponovno zagnal telefon in še vedno isto. Podobne probleme sem imel že z bivšim SonyEricssonom Z1010, zato sem še toliko bolj presenečen, ker takih problemov na nokiji nisem pričakoval. Uporabljam Windows 7. Kakšen predlog kaj je za narediti?
LP
Imam Nokio 6220 Classic in sem naletel na nov problem. Do sedaj je blo s povezavo telefon - PC vse OK, no sedaj pa je začelo štrajkat. Telefon se enostavno noče več povezati z računalnikom(preko kabla). Uporabljam Nokia PC suite iz priloženega cdja. Ponovno sem naložil vse gonilnike, ter ponovno zagnal telefon in še vedno isto. Podobne probleme sem imel že z bivšim SonyEricssonom Z1010, zato sem še toliko bolj presenečen, ker takih problemov na nokiji nisem pričakoval. Uporabljam Windows 7. Kakšen predlog kaj je za narediti?
LP
Bor H ::
Obstaja nekje programček ki popolnoma odstrani PC Suit, sigurn je na nokijini stran, pol pa še potegn novo verzijo dol. Mel sm tut jst probleme s PC Suitom in jih je to odpravl.
ModriN96 ::
Če si probu na drugem kopu povezat in je tam normalno povezalo, potem veš da NI napaka v aparatu ampak je napaka v pc suite programu/gonilnikih.
Če ti pa tudi na drugem kompu ne poveže je pa nekaj z aparatom narobe.
Če ti pa tudi na drugem kompu ne poveže je pa nekaj z aparatom narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C5-00 slepo kopiranje kontaktov na SD karticoOddelek: Mobilne tehnologije | 1964 (1751) | zm67 |
» | Applove novosti z začetka WWDC - OS XOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25452 (22657) | MrStein |
» | Prenašanje SMS-ovOddelek: Mobilne tehnologije | 4490 (3824) | manuelca :) |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2007 (1524) | Goldee |
» | Problem z BLUETOOTHOddelek: Mobilne tehnologije | 1959 (1606) | duke666 |