» »

Prenašanje SMS-ov

Prenašanje SMS-ov

Jerry87 ::

Imam Nokio N73 in imam veliko sms sporočil katere bi rad shranil tako da ko zamenjam mobi jih naložim na nov mobi pod prejete. Se mogoče da to narediti? Ali pa da jih samo shranim nekam in izbrišem iz mobija da ga lahko potem prodm

urosh ::

Ja, obstaja.
Evo prvi: http://shop.psiloc.com/en/Application,2...
Evo drugi: http://shop.psiloc.com/en/Application,2...
Pa še ostalo vse kar imaš možnost: http://shop.psiloc.com/en/

Lp

Ali obstaja brezplačna možnost? To je plačniški program

JXS ::

Če bo nov telefon tudi nokia potem uporabiš od Nokie PC Suite.

Če pa ne bo nokia, ti pa ne znam pomagat.

kupil bom nokio 6600 slide. A kdo mogoče ve kaj ima mobitel neko varnostno kopijo telefona? Sam sicer ne najdem to na netu vendar sem slišal da nekaj obstaja. Ali pa če kdo ve kako na N73 prekopiram sms-e na spominsko kartico

dejanslo ::

Tista storitev je m:rokovnik, ki pa meni nikakor ni hotela shraniti sms-ov.
There`s More Than One Way To Do It

JXS ::

Kot sem ti že omenil:
instaliraj Nokia PC Suite (dobiš ga na nokijini strani)

priključiš stari telefon na komp (usb, IR, BT)
počakaš, da PC Suite zazna telefon in zaženeš backup (v slo je verjetno varnostna kopija)

Ko je narejena kopija, priključiš novi telefon in daš ponovno backup le da tokrat izbereš funkcijo restore (obnovi) in odkljukaš kar hočeš prenesti na nov telefon (imenik, sms,...)

zadeva deluje 100%, ker sem že večkrat do počel

Če kaj ne gre pa vpr.

LP

V-i-p ::

www.zyb.com, se registriraš in izbereš svoj telefon. Po smsu dobiš nastavitve za sinhronizacijo. Izbereš imenik, sms in koledar ali kar želiš. Ti sinhronizira na net v tvoj profil in imaš vse online shranjeno. Zamenjaš telefon, v nastavitvah spremeniš, da imaš nov telefon in dobiš nov sms za sinhornizacijo. Jo zaženeš in na nov telefon ti lepo dol potegne vse. Imenik, smse in opomnike... Simple.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

Hvala za odgovore, bom probal takoj ko dobim mobi, če nebo šlo vam še pišem za pomoč:)

rutarcino ::

glede strani www.zyb.com bi js sam neki vprasu. ka pol je teb slo to Jerry87? men javi napako kao da se ne more povezat na server, sem pa naredu vse tako kot pise...zanima me če je tebi tut javlo kako napako al ne. hvala ti za odgovor. LP

Zal tega potem nisem potreboval. Mislil sem si kupiti nov mobi in prenesti smse na novega, vendar potem nisem kupil mobija. Bom pa vsekakor probal to čez par mesecel ko dobim drug mobitel. Lp

tx-z ::

Hmm, mam isto vprašanje, sam da se gre za SonyEriccssonov telefon(K810i) (oz. da bi jih meu nekje na računalniku shranjene)
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

manuelca :) ::

zanima me samo nekei...ponesreči sm zbrisala use slike,zvoke in video ponsnetke na mobitelu ali se jih da dobit nazai?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4043366932 (6694) hoodaudrey
»

Prva Microsoftova Lumia je 535 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
9431308 (26071) Boobiz
»

Migracija na nov Android telefon

4012330 (7599) BladE_
»

Daljinski upravljalnik na mobitelu?

111940 (1472) smrkecXY
»

NOKIA 7650