Forum » Pomoč in nasveti » HDMI 15m, katere znamke?
HDMI 15m, katere znamke?
akulp ::
Živjo.
Najprej vsem, ki bodo dejali uporabi iskalniki..vem, ta tema je že bila, pa nič pametnega ne piše..zato poskušam še enkrat.
Skratka, za povezavo RAČ->Sony 40W5500 LCD potrebujem 15m HDMI-HDMI.
Precej sem že prebral o tem in vidim, da so cene kablov zelo različne..od 40 do 300 in več EUR. Nekako se v cenejšem rangu odločam med Manhattan in Vivanco kablom. Oba naj bi bila HQ.
Naslednja možnost, sicer precej dražja, je potem Tech+Link, katerega sicer vsi hvalijo.
Zanima me kakšne so vaše izkušnje na tem področju. Uporablja kdo 15m kabel. Katere znamke? Mi zna kdo podati kakšno mnenje o zgoraj omenjenih znamkah?
Gre se predvsem za to, da bi ga rad nabavil čeim prej, ker se mudi. V tujini so sicer precej cenejši, vendar nimam časa....
Hvala.
LP
Najprej vsem, ki bodo dejali uporabi iskalniki..vem, ta tema je že bila, pa nič pametnega ne piše..zato poskušam še enkrat.
Skratka, za povezavo RAČ->Sony 40W5500 LCD potrebujem 15m HDMI-HDMI.
Precej sem že prebral o tem in vidim, da so cene kablov zelo različne..od 40 do 300 in več EUR. Nekako se v cenejšem rangu odločam med Manhattan in Vivanco kablom. Oba naj bi bila HQ.
Naslednja možnost, sicer precej dražja, je potem Tech+Link, katerega sicer vsi hvalijo.
Zanima me kakšne so vaše izkušnje na tem področju. Uporablja kdo 15m kabel. Katere znamke? Mi zna kdo podati kakšno mnenje o zgoraj omenjenih znamkah?
Gre se predvsem za to, da bi ga rad nabavil čeim prej, ker se mudi. V tujini so sicer precej cenejši, vendar nimam časa....
Hvala.
LP
Lukcc
pavl ::
Upam, da ni preveč narobe, če postavim sem vprašanje, ki se nanaša na tak kabel:
Sam sem iskal 15 m dolg HDMI kabel (oziroma podoben m1-d kabel - za projektor) lansko leto. Pa ga v Sloveniji nisem dobil. Zato prosim za informacijo, kje se da kupiti take kable v Sloveniji.
Hvala vam vnaprej.
Sam sem iskal 15 m dolg HDMI kabel (oziroma podoben m1-d kabel - za projektor) lansko leto. Pa ga v Sloveniji nisem dobil. Zato prosim za informacijo, kje se da kupiti take kable v Sloveniji.
Hvala vam vnaprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pozlačeni kabli (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 18300 (15838) | hojnikb |
» | Kakšen HDMI kabel 15m? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16318 (6703) | jurehaup |
» | Koliko je najdaljša povezava iz izhoda Video do TV-ja?Oddelek: Zvok in slika | 997 (837) | slinko |
» | PC------- kabel--------- TVOddelek: Zvok in slika | 1361 (1150) | Vesoljc |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1186) | gumby |