Forum » Operacijski sistemi » Racunalnik se resetira po prijavi v Windows XP
Racunalnik se resetira po prijavi v Windows XP
cvetkob ::
Dober večer,
imam problem, ki je naslednji. Ko prižgem računalnik, in vpišem geslo za Windowse (imam XP-je), se mi računalnik resetira, ta postopek včasih ponovim po 5 × . Ko pa uspem priti v računalnik, mi napiše da ima Windows resno napako. Rad bi, da nebi formatiral windowsov, ker bi nato vse moral kopirat s C: ja , pa vso zaščitno opremo itd...
imam problem, ki je naslednji. Ko prižgem računalnik, in vpišem geslo za Windowse (imam XP-je), se mi računalnik resetira, ta postopek včasih ponovim po 5 × . Ko pa uspem priti v računalnik, mi napiše da ima Windows resno napako. Rad bi, da nebi formatiral windowsov, ker bi nato vse moral kopirat s C: ja , pa vso zaščitno opremo itd...
- spremenilo: overlord_tm ()
Mater ste občutljivi lublančani. To sem napisal tak pač, saj se ne derem. CCC. No kaj bi naredil v Safe mode? Itaq bi mogo formatirati?? Al kaj misliš? Prosim za hitre in unčikovite rešitve. Hvala lepa
Wox ::
Težko je takole na daljavo rečt kaj je narobe. Lahko da disk crkuje, lahko maš zlobno kodo itd. Ko prideš v Winse, tam tudi ostanejo ali pride do reseta?
Wox ::
OK. Poskusi še, kar je blueFish predlagal in poročaj, če je tam isti problem.
Ko ti uspe normalno zagnati Winse, zaženi Event viewer in poglej, če so kakšne napake v System in Application folderju. Glej samo tiste dogodke, ki so se zgodili v času nalaganja Winsov. Napaiši jih sem in njihove ID-je.
Ko ti uspe normalno zagnati Winse, zaženi Event viewer in poglej, če so kakšne napake v System in Application folderju. Glej samo tiste dogodke, ki so se zgodili v času nalaganja Winsov. Napaiši jih sem in njihove ID-je.
Nastavitve dovoljenj application-specific ne podeljujejo dovoljenja »Local Launch« za COM Server program z identifikatorjem CLSID
{DCBCA92E-7DBE-4EDA-8B7B-3AAEA4DD412B}
uporabniku NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18). To varnostno dovoljenje se lahko spremeni s skrbniškim orodjem Component Services
DCOM dogodek 10016
To je točno sedaj ko sem prižgal računalnik
Samo to in Koda napake 10000050, parameter1 ba4f8000, parameter2 00000000, parameter3 ba4340a6, parameter4 00000000. System eror 102 . To je pa bilo včeraj večet. (mogoče sem takrat prižgal računalnik)
{DCBCA92E-7DBE-4EDA-8B7B-3AAEA4DD412B}
uporabniku NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18). To varnostno dovoljenje se lahko spremeni s skrbniškim orodjem Component Services
DCOM dogodek 10016
To je točno sedaj ko sem prižgal računalnik
Samo to in Koda napake 10000050, parameter1 ba4f8000, parameter2 00000000, parameter3 ba4340a6, parameter4 00000000. System eror 102 . To je pa bilo včeraj večet. (mogoče sem takrat prižgal računalnik)
Sem si ga dal dol pa ga nevem uporabiti. Naj povem, da se računalnik resetira, če grem takoj v windowse. Če pa počakam, toliko,da se mi napiše zgoraj v okencu protected by Kaspersky lab pa dela. Ni mijasno v čem je finta. Upam, da ni šla kaka strojna oprema.
bluefish ::
imaš iso sliko, zapečeš na CD-RW in vstaviš CD v pogon takoj ob zagonu računalnika. Nato pa poženeš osnovni test.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11616 (6951) | solatko |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44199 (26239) | BorutK-73 |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 3926 (3716) | RatedR |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2152 (1833) | Duhec |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2127 (1525) | mp3pesmi |