Forum » Operacijski sistemi » Windows7 upgrade???
Windows7 upgrade???
photofriend ::
Zdravo,
kupil sem asusov notebook, pa me zanima če kdo ve kako bo kaj z upgradom na win 7.
Naloženo imam licenčno Vista home premium. Kot sem bral, naj bi lahko nadgradil na licenčne win7 home premium. Zanima me ali bomo imeli kupci možnost nadgraditi na katerikoli win 7 sistem, 32 bit ali 64 bit. Ali bo mogoča nadgradnja le na 32 bit, ki je že osnovno nameščen na rač.?
Hvala za dogovor
lp
kupil sem asusov notebook, pa me zanima če kdo ve kako bo kaj z upgradom na win 7.
Naloženo imam licenčno Vista home premium. Kot sem bral, naj bi lahko nadgradil na licenčne win7 home premium. Zanima me ali bomo imeli kupci možnost nadgraditi na katerikoli win 7 sistem, 32 bit ali 64 bit. Ali bo mogoča nadgradnja le na 32 bit, ki je že osnovno nameščen na rač.?
Hvala za dogovor
lp
Lombi ::
Samo 32bit, 64 bit bos moral naredit clean install.
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
photofriend ::
Zdravo,
ok to nekako razumem, da bo potreben clean install. Zanima me, ali bodo ločili win7 na 2 ločena operacijska sistema, ali se boš pri instalaciji lahko odločil kateri sistem hočeš naložiti. Skrbi me, da sem upravičen glede na prednaloženo visto home premium 32 bit na win 7 home premium 32 bit in da bom dobil licenco samo za 32 bit???
lp
ok to nekako razumem, da bo potreben clean install. Zanima me, ali bodo ločili win7 na 2 ločena operacijska sistema, ali se boš pri instalaciji lahko odločil kateri sistem hočeš naložiti. Skrbi me, da sem upravičen glede na prednaloženo visto home premium 32 bit na win 7 home premium 32 bit in da bom dobil licenco samo za 32 bit???
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57080 (38821) | mtosev |
» | Kje dobit Windows Vista?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2048 (1818) | amigo_no1 |
» | Prehod na Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2272 (1768) | Damilko |
» | Windows 7 razna vpraŠanjaOddelek: Operacijski sistemi | 7091 (5538) | bosmla |
» | Medion akoya e7330 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9314 (5905) | Vorlon |