Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri izbiri wireless routerja
Pomoč pri izbiri wireless routerja
M@73Y ::
Pozdrav.
Do sedaj sem imel adsl povezavo s siolovim sagemom, v katerem sem imel vtaknjeno wlan kartico. Pri novem ponudniku tega ni možno in bom mogel kupiti nek brezžični usmerjevalnik. Sedaj ste na vrsti Vi. Katerega kupiti, ker se prav nič ne spoznam. potreboval bom ga samo za to, da mi preprosto rečeno ne bo treba vrtati stene, ampak bom imel dostop preko wirelessa, kakor imam še trenutno.
Zaželjeni odgovori in rešitve (mogoče celo kdo prodaja tako reč).
Lp.
Do sedaj sem imel adsl povezavo s siolovim sagemom, v katerem sem imel vtaknjeno wlan kartico. Pri novem ponudniku tega ni možno in bom mogel kupiti nek brezžični usmerjevalnik. Sedaj ste na vrsti Vi. Katerega kupiti, ker se prav nič ne spoznam. potreboval bom ga samo za to, da mi preprosto rečeno ne bo treba vrtati stene, ampak bom imel dostop preko wirelessa, kakor imam še trenutno.
Zaželjeni odgovori in rešitve (mogoče celo kdo prodaja tako reč).
Lp.
..jump into psytrance tunnel..
jest10 ::
Če bo le kot AP(da bo vlogo usmerjevalnika imela škala od ponudnika), potem vzemi najcenejšega. Če pa ga boš imel tudi kot usmerjevalnik, se pa splača vzeti kaj boljšega.
jan01 ::
Ne skopari in kupi (vsaj) linksys wrt54gL ali buffalo whr-g125 ali buffalo whr-hp-g54. Na vsakega gre tomato firmware...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžična povezava HELP!Oddelek: Omrežja in internet | 2925 (1770) | c00L3r |
» | Linksys ali Buffalo router?Oddelek: Kaj kupiti | 3444 (2154) | Kami |
» | Router ASUS WL-520GU PROBLEM!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1657 (1284) | vbohinc |
» | Kateri Router?Oddelek: Kaj kupiti | 2194 (1632) | jan01 |
» | UPC Telemach - deljenje na dva računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 2526 (2432) | MTm2H37rqt7B |