Forum » Pomoč in nasveti » Priklop ATA na SATA ?
Priklop ATA na SATA ?
NeoAndObl ::
Pozdrav
Vprašanje ali se lahko izvede priklop ATA diskov na računalnik ,ki uporablja SATA diske?
LP
Vprašanje ali se lahko izvede priklop ATA diskov na računalnik ,ki uporablja SATA diske?
LP
AO
misek ::
Gre ja. Rabiš IDE-SATA adapter. Npr. nekaj takega, ki je sicer dvosmeren in ga lahko uporabiš za priključitev SATA diska na IDE vodilo.
NeoAndObl ::
Dobro
Gre pa zato ker mi javi napako˝ntldr missing press ctrl/alt/del to continue˝
Sem že sprobal neke zadeva, prišel do safe mode, pa poskusil zagnat pa se sredi nalaganja ustavi, inštalacijski CD pa probal recoveri pa se isto ustavi.
Tako da sumim matično:/
Gre pa zato ker mi javi napako˝ntldr missing press ctrl/alt/del to continue˝
Sem že sprobal neke zadeva, prišel do safe mode, pa poskusil zagnat pa se sredi nalaganja ustavi, inštalacijski CD pa probal recoveri pa se isto ustavi.
Tako da sumim matično:/
AO
misek ::
NeoAndObl, torej imaš IDE disk sedaj že priključen? Ker ono obvestilo pomeni, da na disku pač ni operacijskega sistema.
huek111 ::
Večina matičnih plošč ima IDE priklop zato lahko brez kakšnih adapterjev priklopimo dva IDE diska.
tony1 ::
Matična, naj je fuč ali ne, zaboga svetega nima veze z missing NT loaderjem... Zalaufaj wiki in si poglej, kaj to je.
Najmanj živcev pa bo šlo, če še enkrat naložiš winse.
Najmanj živcev pa bo šlo, če še enkrat naložiš winse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE master / SATA slaveOddelek: Strojna oprema | 3081 (1395) | Duhec |
» | Zamenjal ohišje zdej pa ne dela?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1824 (1468) | mkonci |
» | Ali gre priklopit SATA II disk na ploščo Asus P4C800-Deluxe?? pomoč prosim...+ Še neOddelek: Strojna oprema | 2714 (2386) | muzičar |
» | Priklop dodatnih trdih diskov na matičnoOddelek: Strojna oprema | 999 (913) | tom80 |
» | SATA disk na ATA matično?Oddelek: Strojna oprema | 1288 (1018) | looner |