Forum » Strojna oprema » UPS priklop modema/routerja
UPS priklop modema/routerja
Curious ::
Zaradi rednih izpadov/nihanj v električni napetosti sem kupil APC Smart-UPS SC 620VA 230V. Nanj je prilopljen en PC z monitorjem, ima pa še kar nekaj rezerve za kaj drugega.
Zanima me ali je možno (in kako točno) priklopiti tudi Sinope 568+ modem in WRT54GL router...da imam ob izpadu elektrike vsaj nekaj časa še dostop do interneta.
Če ne, ali obstaja kakšna druga rešitev?
Zanima me ali je možno (in kako točno) priklopiti tudi Sinope 568+ modem in WRT54GL router...da imam ob izpadu elektrike vsaj nekaj časa še dostop do interneta.
Če ne, ali obstaja kakšna druga rešitev?
misek ::
Potrebuješ en poseben razdelilec, ki ima na eni strani vtikač za UPS, na drugi strani pa navadne vtičnice. Lahko ga kupiš ali narediš sam: https://www.slo-tech.si/forum/t169566
Curious ::
misek, hvala za hiter odgovor.
Išem po spletni strani TechTrade-a vendar ga ne in ne najdem. Kako se stvar imenuje, me lahko še bolj točno usmeriš...sam ga ne bom delal.
Išem po spletni strani TechTrade-a vendar ga ne in ne najdem. Kako se stvar imenuje, me lahko še bolj točno usmeriš...sam ga ne bom delal.
Tomay ::
Najpreprosteje nabaviš en podaljšek, ki se da razšraufat in nanj priklopiš en ups kabel, ki mu na eni strani odrežeš ženski vtikač in namesto njega priklopiš razdelilec.
Voodoo 4Ever
misek ::
Tole je original razdelilec. Najbolj poceni pa je, da vzameš kakršenkoli razdelilec, odrežeš vtikač in namestiš onega za UPS. Ta vtikač pa kupiš v HTE ali podobni trgovini. Kako pa se mu reče pa se ne spomnim. Ali pa obrtna varianta, kot je napisal Tomay.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 29136 (13418) | ender |
» | Iščem električni razdelilec ->Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2655 (2253) | Daniel |
» | Krajšanje kabla razdelilcaOddelek: Pomoč in nasveti | 2022 (1745) | Ganon |
» | Euro vtikač v UKOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4494 (4293) | balocom |
» | štukanje kabla od razdelilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1956 (1823) | Pyr0Beast |