Forum » Elektrotehnika in elektronika » Iščem električni razdelilec ->
Iščem električni razdelilec ->
madog ::
Zdravo iščem takšen ali pa dosti podoben električni razdelilec, meni se zdi fantastičen saj je footprint minimalen. Je od firme kopp ampak tudi na njihovi strani ga ne najdem da bi lahko v trgovini povedal vsaj oznako.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
M@73Y ::
Ceneje kot pri Konradu pomoje ne boš dobil. Na ebayu je vse dražje: poglej: http://tinyurl.com/ebay-kopp
Lp,
Lp,
..jump into psytrance tunnel..
dope1337 ::
Ima CE certifikat, nima pa otroskega varovala. Ce te je to zanimal
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
mirator ::
Ne ni me to zanimalo. Takšna izvedba ni skladna s predpisi. Če n.pr. v takšen razdelilec vtakneš, kot sem že prej omenil, šuko vtič, lahko na sami napravi pride faza na ohišje, zaščita proti elektičnemu udaru pa ne bo delovala.
madog ::
Viking hvala;
@mirator : V tega ki ga imam jaz doma tisti okrogli z ozemlitvijo ne paše, so luknje premajhne!?, za tiste ozke ki imajo samo L in N pa lepo pašejo, tako da mislm da je to povezano s tem da nima ozemljitve. do sedaj sploh nisem gledal premer pinov na različnih vtikačih.
@mirator : V tega ki ga imam jaz doma tisti okrogli z ozemlitvijo ne paše, so luknje premajhne!?, za tiste ozke ki imajo samo L in N pa lepo pašejo, tako da mislm da je to povezano s tem da nima ozemljitve. do sedaj sploh nisem gledal premer pinov na različnih vtikačih.
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Daniel ::
Tudi sam nisem vedel, da so premeri pinov različni. Ravno te dni sem pri pospravljanju garaže našel en star adapter, ki so ga uporabljali nekoč in sicer si v E27 grlo privil adapter in spodaj na adapter v E27 žarnico, vmes pa ima adapter 2 izhoda za te majhne vtikače. Šuko vtikači in vtikači močnejših aparatov se ne dajo vklopiti.
Zanimive ideje so imeli nekoč
telexdell ::
Tudi sam nisem vedel, da so premeri pinov različni. Ravno te dni sem pri pospravljanju garaže našel en star adapter, ki so ga uporabljali nekoč in sicer si v E27 grlo privil adapter in spodaj na adapter v E27 žarnico, vmes pa ima adapter 2 izhoda za te majhne vtikače. Šuko vtikači in vtikači močnejših aparatov se ne dajo vklopiti.
Tisto napravico so imenovali "Ravbar". V začetku elektrifikacije še ni bilo nujna vgradnja števca električne energije in se elektrika plačevala glede na št. svetilk v hiši, vendar nisi imel vtičnic.Tako so se ljudje "znašli" in z omenjeno napravo pridobili vtičnico. Ker so ravbali (kradli) elektriko, je naprava dobila takšno ime.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šuko->ploščat vtič adapterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2133 (1757) | mirator |
» | Vibriranje prenosnika ob dotikuOddelek: Pomoč in nasveti | 5289 (4728) | francek1 |
» | Iz 3 v 2 pinski napajalni kabelOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1190 (1086) | Azrael |
» | kje dobiti ameriški 110V podaljšek?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2749 (2692) | tony1 |
» | Adapter za italijanski elektricni vtic v slovenskega?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3898 (3656) | Blisk |