» »

UPS priklop modema/routerja

UPS priklop modema/routerja

Curious ::

Zaradi rednih izpadov/nihanj v električni napetosti sem kupil APC Smart-UPS SC 620VA 230V. Nanj je prilopljen en PC z monitorjem, ima pa še kar nekaj rezerve za kaj drugega.

Zanima me ali je možno (in kako točno) priklopiti tudi Sinope 568+ modem in WRT54GL router...da imam ob izpadu elektrike vsaj nekaj časa še dostop do interneta.

Če ne, ali obstaja kakšna druga rešitev?

misek ::

Potrebuješ en poseben razdelilec, ki ima na eni strani vtikač za UPS, na drugi strani pa navadne vtičnice. Lahko ga kupiš ali narediš sam: https://www.slo-tech.si/forum/t169566

misek, hvala za hiter odgovor.

Išem po spletni strani TechTrade-a vendar ga ne in ne najdem. Kako se stvar imenuje, me lahko še bolj točno usmeriš...sam ga ne bom delal.

Tomay ::

Najpreprosteje nabaviš en podaljšek, ki se da razšraufat in nanj priklopiš en ups kabel, ki mu na eni strani odrežeš ženski vtikač in namesto njega priklopiš razdelilec.
Voodoo 4Ever

misek ::

Tole je original razdelilec. Najbolj poceni pa je, da vzameš kakršenkoli razdelilec, odrežeš vtikač in namestiš onega za UPS. Ta vtikač pa kupiš v HTE ali podobni trgovini. Kako pa se mu reče pa se ne spomnim. Ali pa obrtna varianta, kot je napisal Tomay.

Hvala obema!

Gapi ::

Euro vtikač mogoče?? ženski

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Strojna oprema
23629136 (13418) ender
»