Forum » Pomoč in nasveti » Preimenovanje particije - nižji nivo?
Preimenovanje particije - nižji nivo?
k4vz0024 ::
Inštaliral sem programček. Po instalaciji se je particija preimenovala. Če pogledam pod Proprietas je še vedno staro ime. V Exploreju pa novo ime (ki mi ni všeč ). Problem je v tem, da tudi v drugem sistemu, slednji vidi novo ime, vendar je ikonca od particije prazna. V registru tega imena ni. Torej, kam se je zapisalo nove ime particije? V MBR? Kako to popraviti?
Avenger ::
Jaz bi probal z enim luštnim programčkom, Partition Magic.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Ne pomaga ne Restore point.
Tudi pod XPji se pravi v drugem sistemu je v Exploreju ne morem preimenovati nazaj. Takoj po vnosu novega imena se vrne tisto, ki je v drevesu Explorerja.
Tudi pod XPji se pravi v drugem sistemu je v Exploreju ne morem preimenovati nazaj. Takoj po vnosu novega imena se vrne tisto, ki je v drevesu Explorerja.
Mogoče nisem dobro opisal problema. V Lastnostih (Propertisa) lahko spremenim ime particije, toda v drevesni strukturi Explorerja se ne da spremeniti imena particije, Poleg tega pa se to ime pojavlja vedno, ko npr. uporabim Open v kakem programu.
Kako je možno, da se zaklene ime v Explorerju, da se ga ne da spremeniti več?
Kako je možno, da se zaklene ime v Explorerju, da se ga ne da spremeniti več?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | preimenovanje particijOddelek: Programska oprema | 768 (598) | hojnikb |
» | zbrisan zagon windowsov - ne delajo - PROSIMOddelek: Pomoč in nasveti | 875 (795) | bluefish |
» | Na znam več splesti mrežeOddelek: Omrežja in internet | 1794 (1468) | Damjan Jagar |
» | PreimenovanjeOddelek: Loža | 2916 (1779) | Caligula |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2380 (1883) | ToniT |