Forum » Zvok in slika » Kako do DVB programov?
Kako do DVB programov?
pirx ::
Pozdravljeni,
imam Samsung LE32B650 LCD TV z vgrajenim DVB-T in MPEG4 opcijami. Zanima me, kaj bi bilo potrebno narediti, da bi lahko sedaj sprejemal DVB programe? Imam navadno zemeljsko anteno in to je pravzaprav vse.
Hvala!
imam Samsung LE32B650 LCD TV z vgrajenim DVB-T in MPEG4 opcijami. Zanima me, kaj bi bilo potrebno narediti, da bi lahko sedaj sprejemal DVB programe? Imam navadno zemeljsko anteno in to je pravzaprav vse.
Hvala!
cekr ::
Odvisno, kje si.
Sicer pa v opciji za iskanje poišči digitalno skeniranje in bi ti moralo kaj najti, če si seveda na takšen področju, kjer je kakšen signal - naš ali pa tuj.
Več se pa ne obremenjuj dokler ne bo osebam v Ljubljani malo bol jasno, kaj sploh hočejo.
Sicer pa v opciji za iskanje poišči digitalno skeniranje in bi ti moralo kaj najti, če si seveda na takšen področju, kjer je kakšen signal - naš ali pa tuj.
Več se pa ne obremenjuj dokler ne bo osebam v Ljubljani malo bol jasno, kaj sploh hočejo.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Aja, to je torej vse? Ostane ista antena, isti koaksialni kabel, samo digitalne programe moram najti? Bom poskusil. Hvala za pomoč.
cekr ::
Ja, vse. Če ti karkoli ujame, se ne obremenjuj s kakšnimi drugimi posegi. Trenutno je za to škoda denarja.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
Rad bi imel vse programe digitalne, če je to le možno.
Sicer sem pa pravkar našel tole stran: http://dvb-t.apek.si/
Upam, da bo mi po branju tega kaj več jasno.
Sicer sem pa pravkar našel tole stran: http://dvb-t.apek.si/
Upam, da bo mi po branju tega kaj več jasno.
Okapi ::
Usmeriš anteno proti ustreznemu oddajniku, če že ni, in to je to - vse drugo, antena, kabel, ostane isto.
O.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58282 (34994) | Alexius Heristalski |
» | Kaj kupiti za snemanje nadaljevank na pop tvOddelek: Kaj kupiti | 6793 (5951) | Spajky |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 23238 (19167) | Domn |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11949 (8409) | AngelOfDeath |
» | Nov članek: DVB-T pod LinuxomOddelek: Novice / Nova vsebina | 5064 (3621) | Alexius Heristalski |