Forum » Mobilne tehnologije » mobitel "Prenos faksimilnih sporočil" ?
mobitel "Prenos faksimilnih sporočil" ?
cekr ::
Zadeva je sledeča;
Na Mobitelovi strani je ta zadeva opisana bolj posplošeno. Tako, da ni vse jasno. Na enih podstraneh je napisano, da je ta storitev zastonj, spet na drugih, da je plačljiva.
Zanima me, če kdo to uporablja, kako je kaj zanesljivo?
Praktične izkušnje...
Na leto dobim kakšnih 10 do 15 faksov in mi je brezveze, da bi imel aparat ves čas prižgan. Če pa je zadeva možna preko mobitela oz. mms sporočil, bi pa rešil ta moj problem. Seveda, če je storitev zares brezplačna.
Na Mobitelovi strani je ta zadeva opisana bolj posplošeno. Tako, da ni vse jasno. Na enih podstraneh je napisano, da je ta storitev zastonj, spet na drugih, da je plačljiva.
Zanima me, če kdo to uporablja, kako je kaj zanesljivo?
Praktične izkušnje...
Na leto dobim kakšnih 10 do 15 faksov in mi je brezveze, da bi imel aparat ves čas prižgan. Če pa je zadeva možna preko mobitela oz. mms sporočil, bi pa rešil ta moj problem. Seveda, če je storitev zares brezplačna.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
cekr ::
Hvala,
imam to opcijo v mobitelu.
Kot sem pa nekje prebral, se lahko zadevo tudi tako nastavi, da se faxi avtomatsko prenesejo v Planet.si, kar je še boljše, saj ne potrebujem ravno pregledovat dokumentov v telefonu.
Zdej, če je to možno, mi je to še najboljše.
imam to opcijo v mobitelu.
Kot sem pa nekje prebral, se lahko zadevo tudi tako nastavi, da se faxi avtomatsko prenesejo v Planet.si, kar je še boljše, saj ne potrebujem ravno pregledovat dokumentov v telefonu.
Zdej, če je to možno, mi je to še najboljše.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | N26 z novimi storitvami za Slovence (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30110 (16120) | dr.Akula |
» | Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117071 (63818) | OK.d |
» | Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30128 (19750) | Sami |
» | Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27616 (21554) | harvey |
» | Povabi.si - organizacija dogodkovOddelek: Izdelava spletišč | 5865 (4212) | mrezna |