Forum » Zvok in slika » ATI AIW 7500 originalni CD-ji
ATI AIW 7500 originalni CD-ji
Jose ::
Rabim originalne ATI instalacijske CDje za AIW7500. V življenju sem odvrgel 3 CD-je in ravno ta sta med njimi. Pred leti ni več delal zvok na kartici, pa sem nabavil drugo ter odvrgel inštalacijska CDja. Ta teden sem pogruntal, da je najverjetneje problem v kablu, zdaj bi mi prav prišla delujoča AIW7500 (kartico imam) za zajem videa iz analogne kamere. Fajn bi tudi bilo imeti v redu ATIjev kabel (črni) za AIW7500 (verjetno tudi špila kabel za 8500), ki ima med drugim TV-Out, banano za zvok, ...
Če ima kdo kaj od tega, se toplo priporočam. Zanimivo, da inštalacijskih CDjev v dveh dneh nisem našel na spletu.
Hvala, JOSE.
Če ima kdo kaj od tega, se toplo priporočam. Zanimivo, da inštalacijskih CDjev v dveh dneh nisem našel na spletu.
Hvala, JOSE.
- spremenil: Jose ()
Jose ::
Originalnih CDjev nisem našel, našel pa sem drugačno rešitev, ki jo bom preizkusil takoj, ko bo kartica doma.
LP, JOSE.
LP, JOSE.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati radeon 7500 ni slike na Tvju..Oddelek: Pomoč in nasveti | 718 (685) | Realman |
» | TV izhod na R7500 ne deluje.Oddelek: Zvok in slika | 1139 (982) | mamut |
» | radeon AiW vs VIVO?Oddelek: Zvok in slika | 1206 (1114) | icek |
» | spet TV OUTOddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1172) | mato22 |
» | Katera OSNOVNA PLOŠČA? (ce ima kdo kaksno NOVO plosco z ATI RADEON-om gor?)Oddelek: Kaj kupiti | 1016 (808) | JohnyB |