Forum » Programska oprema » Adobe Type Manager Backup
Adobe Type Manager Backup
msenjur ::
Zivjo!
pred časom sem našel na netu navodila, kako narediš backup za atm. ko pač instaliras nove windowse, skopiraš par filov prej, in jih potem spet nanovo skopiraš nekam, in delajo vse povezave na fonte... če so seveda fonti na istem mestu....
zdej pa teh navodil ne najdem več! a ma kdo to spravljeno kje???
pred časom sem našel na netu navodila, kako narediš backup za atm. ko pač instaliras nove windowse, skopiraš par filov prej, in jih potem spet nanovo skopiraš nekam, in delajo vse povezave na fonte... če so seveda fonti na istem mestu....
zdej pa teh navodil ne najdem več! a ma kdo to spravljeno kje???
ja ne, ker imam posebej folder narejen kjer so vsi fonti. in potem jih imam v atm razvrščene po uporabi... zdej na drugem pc bi pa rad naredil da bo isto. Se pravi, fonti so na isti lokaciji C:\PSFONTS\... ipd...., tko da bi un file imel vse zapise uredu.
vem da se to da, ker sem to že naredil, sam sem pozabil kako.
vem da se to da, ker sem to že naredil, sam sem pozabil kako.
Han ::
Jaz sem fonte vedno rajši na novo uvozil v ATM. Verjetno pa skopiraš kakšne INI datoteke, kjer so zapisani podatki o fontih in njihovi lokaciji...
hja... katere datoteke???
sej če bi jest napamet vedel vseh 500 fontov, k jih mamo not bi bilo tud fino. Pač so se zdej 5 let dodajali - po potrebi, zdej pa ne bi še enkraz vsakega posebej not dajal...
sej če bi jest napamet vedel vseh 500 fontov, k jih mamo not bi bilo tud fino. Pač so se zdej 5 let dodajali - po potrebi, zdej pa ne bi še enkraz vsakega posebej not dajal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [php] PHP -> PDF šumnikiOddelek: Programiranje | 4933 (2093) | mtya |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22226 (13974) | R33D3M33R |
» | Indesign in vstavljanje xls datotekOddelek: Programska oprema | 1584 (1487) | Arzen |
» | Deus Ex 2: Invisible War (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6227 (4478) | Freelancer |
» | Ali je kaka omejitev velikosti pri printfilejihOddelek: Pomoč in nasveti | 1031 (868) | CaqKa |