» »

Guild Wars 2

Guild Wars 2

««
26 / 43
»»

fireX88 ::

zadnje dni ko sem imel čas sem pogledal kak gameplay...zdj me pa zanima če mi zna kdo kaj več povedat, kako se mu zdi igra, je vredna nakupa. Sam nisem nikoli igral mass multiplayerje raten kake fps mp (način bf-a), ali pa kake strategije. Pa bi prsou še, če bi mi lahk napisal tisk ki je že probal kaj se mu je vtislno v spomin da ga je prepričalo da je kupil (nevem če je bil, recimo stress test vključen v prednaročilo), ali mi boste kaj več znali povedat ju3?

puna vam hvala :D
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

stražar ::

zadnje dni se pa stres testi kar vrstijo , tudi za danes je napovedan enourni test:)

We will be conducting a stress test TOMORROW Sunday, August 12 from 11:00 AM PACIFIC Time to 12:00 Noon PACIFIC Time.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: stražar ()

IvoJan ::

danes ob 20:00 se zacne :)
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

NejcSSD ::

A lahko še kdo pove kakšne vtise iz teh zadnjih stress testov?
Je "huda" ? :D

BALAST ::

Hudo všečna, PvP oz WvWvW izgleda kot igranje LoL ali Dota.

Grafično ni tako zelo zahtevna saj na medium nastavitvah dobim stalno 60FPS na moji HD5770 1GB 1080p.

Tudi levelanje je sila zabavno in nekaj svežega v RPG igrah, glede na to da je MMO je tudi veliko dinamičnih dogodkov, kjer se nabere tudi po 100igralcev da nekaj branijo, mini raidajo ali kaj nabirajo določen čas.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

BALAST ::

http://www.twitch.tv/bigfancyben

Tuje je še livestream nekoga ki obvlada PvP
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

tt2 ::

BALAST je izjavil:

Grafično ni tako zelo zahtevna saj na medium nastavitvah dobim stalno 60FPS na moji HD5770 1GB 1080p.

Tudi levelanje je sila zabavno in nekaj svežega v RPG igrah, glede na to da je MMO je tudi veliko dinamičnih dogodkov, kjer se nabere tudi po 100igralcev da nekaj branijo, mini raidajo ali kaj nabirajo določen čas.

Hmm. Pri meni je komaj igralna na low nastavitvah. Radeon 4850.

Freaxx ::

tt2 je izjavil:

BALAST je izjavil:

Hmm. Pri meni je komaj igralna na low nastavitvah. Radeon 4850.

Power of releasing updated drivers/optimization!

mah meni je bolj všeč PVE kot PVP. veliko svežine in nekaj novosti prinaša npr vodne maske, skili in svetovi so lepo narejeni:)

yoco ::

Ima kdo kakšn dobr build za guardiana?

Boobiz ::

yoco je izjavil:

Srsly? A ni glih 'find out for yourself' čar vsega, kar gw2 ponuja?
I'm drunk, what's your excuse?

Tr0n ::

Boobiz je izjavil:

yoco je izjavil:

Srsly? A ni glih 'find out for yourself' čar vsega, kar gw2 ponuja?

Jz sm pač ful smotan v temu. Zato rad pogledam kaksn build!

:D

ahac ::

'find out for yourself'

Tko se je igral MMOje takrat, ko so jih igral samo največji roleplayer nerdi. Zdej se igra tko, da si najdeš top build in čim hitreje greš čez špil (pa preskočiš vse kar ti ne da dost xp/geara), potem se pa jeziš, ko zmanjka contenta. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Truga ::

GW2 bo za tak nacin igranja precej slab, ker mislim da ni enega nacina kako do 80 prit po hitrem postopku... Vsi so priblizno enako hitri, in Anet sproti balanca XP.

Vcasih se je v WvW naprimer dobil ful xpja za razna zasedanja trdnjav, ampak so tudi to ponerfal da zdaj ni prevec (samo se pol) hitreje od PvEja. Ce imas dobro ekipo kar gre, ampak za zasedat tavelke trdnjave rabis kar precej ljudi da kej nardis, ce je enemyjev tud velik, tko da je WvW bolj 50/50 za resen xp.

res je ravno to je največji čar gw igre, sam si naredi dober build :)

glede lvliranja me pa sploh ne moti, če so ubrali dolg način bo vsaj zabavnejše-isto je bilo v gw prophecies lvl ni šel hitro gor.-tisti geeki ki se jim pa mudi hitro končat igro pa bodo čez leto dni imeli že igro za dolgočasno in bodo nabijal le PVP ali prenehali z igranjem ;), vsaj glede na izkušnje iz gw1kažejo takšno statistiko.ostali pa bodo tisti igralci, ki zares uživajo v gw svetu.

Zgodovina sprememb…

Aja, pa se to. Pri GW2 ce gres v arejo nizjega levela te delevela na tisti level, loot pa se vedno (vecinoma) dobivas za svoj level, tako da contenta nemores "prehitet".

to je dobro, vsaj ne bo več tistih geekov v nižje lvl maopah, kar je bilo v gw1 včasih moteče:)

GW2 stress test danes:)

trenutno se client ne poveže z gw2 serverji...

Zgodovina sprememb…

GW2 je samo za PC, ane? Sm glih reklamo v Big Bangu vidu, pa spodi piše "tudi za konzole PS3, Xbox, Wii", pa mi je blo mal čudn!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yoco ()

HupChup ::

Itak, Big Bang ga serje ali pa si ti slabo prebral :P

bo kr bigbang kriv, sm isto vidu :)

Neki se suslja da bojo tud za konzole clienti. Post od arenaneta na gw2guru forumu:
We have a very small team exploring the possibility of console, but there are no definite plans for a console version at this time. The core of Guild Wars 2 development is fully focused on delivering a fantastic PC MMORPG experience.

Se pravi, mogoce bo... nekoc. Definitivno pa ne kaj kmalu.

Guzzy ::

Kolikor jaz vem bo tudi aplikacija za android? Kjer boš lahko tradal na AH?

haha gw2 na konzolah, zaenkrat le v planu morda kdaj resničnost, igra je namenjena v glavnem PC ju, pri big bangu so ga polomili z reklamo za konzole to je čisto zavajanje kupcev:), glede android povezave me pa sploh ne zanima, saj ne bom uporabljal nikoli te opcije.

Ce ne druga, ga bos uporabljal kot authenticator ali za trade post.

mimogrede na katerem EU serverju pa bo dobro za slovence, ker nočem pristati npr v francoskem serverju ali nemškem;).

Freaxx ::

To tudi mene zanima. Desolation se mi zdi. Samo mam občutek da bo ta server poln že ob launchu...

francoski in nemški bodo prav označeni

Ravnokar poteka anketa o tem, kateri server bomo izbrali. :)

http://guildwars2.si/

A mi lahk nekdo pove, če se bom moral jz še enkrat registrirat, ko dobim igro, al samo vnesem ključ?

normalno se moraš ponovno registrirat, saj bo bwe test brisan.

ahac ::

Glavnega accounta verjetno ne bodo brisal. Tega ne delajo niti nabolj butasti developerji.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

DOOM_er ::

kje je smiselno prednaročiti, da dobim škatlo oziroma ključ bolj poceni :)
Robots will steal your job. But that's OK

stress test danes on 12:00(noon) pacific time, do 4:00PM pacific time, torej od 21:00 do 1:00 po našem času

super ura za test, upam da bo delovalo, ne kot zadnjič ko ni šlo...

Zgodovina sprememb…

stražar je izjavil:

super ura za test, upam da bo delovalo, ne kot zadnjič ko ni šlo...

Kdaj? Meni do sedaj vedno delovalo.

15.8.2012 je bil test pa mi ni delalo,samo error je pisalo, bwe3 je deloval, dva stress testa tudi.
me pa malce moti da je igra bila tudi v zadnjem stress testu neoptimizirana in pištolce so še vedno zgrešile tarče, nasprotnik pa je vedno zadel...

stražar je izjavil:

15.8.2012 je bil test pa mi ni delalo,samo error je pisalo, bwe3 je deloval, dva stress testa tudi.
me pa malce moti da je igra bila tudi v zadnjem stress testu neoptimizirana in pištolce so še vedno zgrešile tarče, nasprotnik pa je vedno zadel...

Ne vem no. 15. je bila prešnja sreda in jaz sem normalno igral ter tudi kolegi. Mora biti narobe nekaj s tvojim računalnikom.

po moje da ne, ker se mi je zgodilo že enkrat prej v testiranju isto, ko sem pisal support ekipi, so mi pomagali in je začelo delovati.

tole je pa kar konkoreten update :D

Hmm, me nekaj zanima. A sprememba imena charactera na istem accountu, torej da zamenjaš imena dveh characterjev na istem acc, bo možna ali ne?

to je možno ko kreiraš nov lik, ali pa kupiš možnost spremembe imena v gw trgovini.

stražar je izjavil:

to je možno ko kreiraš nov lik, ali pa kupiš možnost spremembe imena v gw trgovini.

Kako misliš, ko kreiraš nov lik. A pol ko ga kreiraš lahko vzameš ime že obstoječega lika? Starega pa pol spremeniš ali kako? Gre se mi za to, da če bom kdaj naredil nov lik, bi rad igral s prejšnjim nickom.

Brises lik in naredis novga. Mas 24 ur rezervirano ime po izbrisu.

Ce noces brisat pa kupis geme in kupis namechange. Pol pa nardis nov lik z istim imenom.

podobno kot je že v gw1.

no še kratek jkomentar stress testa 21.8. 2012 sploh ni delal ampak je pisalo stalno error code že v log in ....

Zgodovina sprememb…

stražar je izjavil:

podobno kot je že v gw1.

no še kratek jkomentar stress testa 21.8. 2012 sploh ni delal ampak je pisalo stalno error code že v log in ....

Mora biti narobe nekaj s tvojim PC-jem. Meni je delovalo normalno. WvW je bil poln... Tudi prijatelji so normalno igrali.

pa nima kaj bit narobe moj računalnik, če je zadnjič delalo, le zadnja dva testa ni šanse da sploh pridem not enkrat piše prosim ponovno resetirajte client, drugič piše error code, tretjič pa unknown error ... skozi mi pa pobira nove updejte kar je normalno, le odpre ne ko je potrebno tu so neke log in težave krive.

Zgodovina sprememb…

tudi meni ni delalo pa so mi do sedaj vsi bwe in stress testi delovali.

Stress test je normalno delal. Celo za eno uro so podaljsali. :)
««
26 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri MMO?

Oddelek: Igre
255348 (3945) sash69
»

Tera Online (strani: 1 2 )