Forum » Loža » Pogovori!
Pogovori!
alien-w ::
Ej, v bistvu pojma nimam... o vseh stvareh, kar ti pride na pamet, vem sam to, da nama nikol ne zmanjka besed. Ce pa slucajno ze, so pa tu lubcki in to. Drgac pa res skor vse.
darh ::
Sonyboy: k ne veš več kaj bi se pogovarju z njo je čas da narediš menjavo ;)
Razen če misliš tu na to, kaj se zgovarjaš s svojo wonna-have punco
Razen če misliš tu na to, kaj se zgovarjaš s svojo wonna-have punco
Excuses are useless! Results are priceless!
R0K ::
Skor o vsem.
Kritizirama druge, kaj sma kaj počela čez dan, kire cote si je zadnjič kupla v EuroParku, zakaj so starci zadnje čase tok tečni, umes pa seveda skoz lubiji..
Tko, da usta ne mirujejo nakol. Al govorijo alpa ližejo
Kritizirama druge, kaj sma kaj počela čez dan, kire cote si je zadnjič kupla v EuroParku, zakaj so starci zadnje čase tok tečni, umes pa seveda skoz lubiji..
Tko, da usta ne mirujejo nakol. Al govorijo alpa ližejo
Dr_M ::
jest se pa vedno znova use pogovarjam....ker jih dost zamenam .oz bols receno one mene menajo
para! ::
Če sva v razmerju resna se pogovarjava o vsem. Redko se zgodi, da nama zmanjka besed. V neresnih razmerjih pa se ne pogovarjava o ničemer. Poveva si edino kam greva.
Death before dishonor!
Tomi ::
Zadnje čase ničesar, ker je pač nimam. Drugače pa se z recimo punca-wannabeji pač pogovarjam, kar mi pride na pamet.
To me sicer spominja na eno drugo temo na enem drugem forumu, kjer nekdo sprašuje, kaj naj se s punco pogovarja. Mislim, malo idej bi pa lahko imeli sami
To me sicer spominja na eno drugo temo na enem drugem forumu, kjer nekdo sprašuje, kaj naj se s punco pogovarja. Mislim, malo idej bi pa lahko imeli sami
metrodusa.blogspot.com
Sergio ::
preprosto - o vsem.
od bedastoč, preko bluzenj, do resnih zadev.
od bedastoč, preko bluzenj, do resnih zadev.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | najlonkeOddelek: Loža | 8019 (7122) | Mavrik |
» | Pismo za zmenek z dekletom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 35480 (29787) | Rias Gremory |
⊘ | Strupen fluor (fluorid) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12800 (10454) | WarpedGone |
» | Moraliziranje - filtriranje odrasle vsebine pred otroci (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7856 (6540) | Keyser Soze |
» | Kako na zmenek s punco? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12238 (10499) | Tic |