» »

Nenavaden problem PCja

Nenavaden problem PCja

oemdzi ::

Imam sledec problem, naprimer ko igram need for speed mi zacne cez nekaj casa kar preskakovat v igri, kot da bi 2 sekundi peljal z normalno hitrostjo 1 sekundo pa 2x hitrost itd , se bolj ocitno je v nba 2k9 ko cez cas hitrost rata 2x hitrej , tudi revolt ki je cisto enostavna igrca je ista tezava ucasih, ko sm gledu temperaturo graficne med poganjanjem igre je bila 65 kar ni nic posebnega, zdaj to sem opazil ze na 3 razlicnih sistemih ki sem jih mel zadnja 2 mesca tko da zdaj nevem, tudi ce pocakam da temperatura graficne pade na 40 se nic ne izboljsa, normalno sele zacne delovat ko restartam racunalnik. Ima mogoce kdo iste tezave ali jih je imel in pozna resitev ?

ABX ::

Preveri temperaturo CPU-ja.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

40 stopinj EDIT: naj dodam da to zacne sele cez cas tko delat, ucasih 1 uro ucasih 2 ucasih pa po 20 minutah

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oemdzi ()

Ko se to zgodi preveri temperaturo.

Ja to je temperatura od takrat sem si zapisal ker sem prav nastimal everest za to da pogledam pa ni nic nenavadnega vse v meji normale, pa ce bi bila recimo temperatura zakaj pol ko se ohladi ne dela normalno, ampak sele po restartu mi zacne zopet normalno delovat

Sem brez idej.

Se mi je zdelo :) matr sj mi ni tok za igrce sam ucasih zapase :P

333333 ::

Kaki driver update za grafo mogoče?
Spiritual

Pyr0Beast ::

Cool and Quet ali pa kakšen podoben varčevalni program.

NFS carbon je delal podobno. Štartal si ga na 800MHz je delalo vse, samo malce bolj počasi. Si nastavil na 2.5GHz in igra je pospešila za vsaj faktor 3. Dejansko nisi mogel speljati nobenega ovinka. Ob štartu pa si samo klofal po menjalniku in si po eni sekundi že imel notri vsaj 200km/h :)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35674605 (17371) tropico2078
»

Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
577672 (4544) engelman
»

Windows 7 problem

18770 (476) solatko
»

Obremenitev procesorja

241561 (1316) mesoreznica
»

Težave s komponentami