Forum » Programska oprema » Word 07 problem - nujno!
Word 07 problem - nujno!
markovsky90 ::
Pozdravljeni!
Imam problem z Wordom iz programskega paketa MS Office 2007. Problem je ta, da recimo napisanega besedila ne morem označiti, prav tako, ko se postavim s kurzorjem na prazen list ali besedilo, ne morem dati desnega klika, da bi se mi odprl pomožni meni. Ko grem v glavni meni in dam "wordove možnosti", ne morem izbirati med ponujenimi menijskimi možnostimi (priljubljeno, prikaz, preverjanje, ...), Možnosti so sicer prikazane, ampak jih z miško ne morem klikniti. Upravljam lahko samo prvo predpostavljeno menijsko možnost "priljubljeno".
Miška mi v vseh ostalih programih deluje normalno.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore.
Imam problem z Wordom iz programskega paketa MS Office 2007. Problem je ta, da recimo napisanega besedila ne morem označiti, prav tako, ko se postavim s kurzorjem na prazen list ali besedilo, ne morem dati desnega klika, da bi se mi odprl pomožni meni. Ko grem v glavni meni in dam "wordove možnosti", ne morem izbirati med ponujenimi menijskimi možnostimi (priljubljeno, prikaz, preverjanje, ...), Možnosti so sicer prikazane, ampak jih z miško ne morem klikniti. Upravljam lahko samo prvo predpostavljeno menijsko možnost "priljubljeno".
Miška mi v vseh ostalih programih deluje normalno.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore.
Enak word imam na dveh računalnikih, na enem dela normalno, tu pa zabava, tako da mislim, da je problem očitno v nečem drugem.
mislim, da ni to to, kot sem že rekel, mam ista paketa office na dveh računalnikih, na enem dela normalno, na drugeam ne. Tudi opravila verjetno niso zamrznjena, ker besedilo gre označit s tipkovnico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znane cene in izdaje Office 2010Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8032 (6584) | JayKay |
» | Office 2010 beta javna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9511 (5590) | Ashrack |
» | Izšel drugi servisni paket popravkov za Office 2007Oddelek: Novice / Varnost | 3932 (2741) | ender |
» | ali obstaja kaksen free office kateri bi mel enak Ui kot Ms office oz zelo podoben miOddelek: Programska oprema | 3282 (2624) | para! |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24509 (16047) | BlueRunner |