Forum » Programska oprema » Windows server 2008 in FTP 7.5 for IIS 7
Windows server 2008 in FTP 7.5 for IIS 7
AntiFriz ::
Okej, imam en problem, ki ga ne znam odpravit.
Kar se tiče FTPja deluje vse vredu dokler ne dodam virtualnih folderjev. Teh klient ne pokaže. Sledil sem že mnogim navodilom kako to naredit, nekje sem celo prebral da se ustvari prazen fizičen folder samo za to, da ga pokaže v klientu, ko pa odpreš mapo pa preusmeri na virtualni direktorij. Tudi to ne deluje.
Je imel kdo podobne težave s tem?
Še to: če se povežem v passive načinu povezava timeouta ker ne more prikazati map, v aktivnem načinu te težave ni a še vedno ne pokaže virtualnih map.
Ima kdo kakšno idejo?
LP
Kar se tiče FTPja deluje vse vredu dokler ne dodam virtualnih folderjev. Teh klient ne pokaže. Sledil sem že mnogim navodilom kako to naredit, nekje sem celo prebral da se ustvari prazen fizičen folder samo za to, da ga pokaže v klientu, ko pa odpreš mapo pa preusmeri na virtualni direktorij. Tudi to ne deluje.
Je imel kdo podobne težave s tem?
Še to: če se povežem v passive načinu povezava timeouta ker ne more prikazati map, v aktivnem načinu te težave ni a še vedno ne pokaže virtualnih map.
Ima kdo kakšno idejo?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23051 (20073) | darkolord |
» | Kje shraniti 817MB datoteko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5045 (3687) | CaqKa |
» | Tight VNC povezava windows in LinuxOddelek: Programska oprema | 1119 (1046) | OmegaM |
» | sinhronizacija datotek na serverOddelek: Programska oprema | 2405 (2115) | Mr.B |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3450 (2726) | MrStein |