Forum » Operacijski sistemi » Cudni direktoriji na disku (04d76fb2daa8b15e8744b11b3e)
Cudni direktoriji na disku (04d76fb2daa8b15e8744b11b3e)
Jeronimo ::
Živeli.
Vsake toliko časa se mi na D particiji (C je sistemska) naredijo razni direktoriji z imenom 04d76fb2daa8b15e8744b11b3e ali kaj podobnega.
Noter se tvorijo poddirektoriji:
YYYYYYYYYY
x86
ZZZZZZZZZZ
x86
Včasih ostanejo kakšne datoteke , včasih ne. Ker direktoriji niso skriti me samo zanima ... ali to ostane od kakšnih posodobitev sistema ali to lahko tvorijo kakšni trojanci ali podobna nesnaga.
Imam pa WinXP.
Hvala
Vsake toliko časa se mi na D particiji (C je sistemska) naredijo razni direktoriji z imenom 04d76fb2daa8b15e8744b11b3e ali kaj podobnega.
Noter se tvorijo poddirektoriji:
YYYYYYYYYY
x86
ZZZZZZZZZZ
x86
Včasih ostanejo kakšne datoteke , včasih ne. Ker direktoriji niso skriti me samo zanima ... ali to ostane od kakšnih posodobitev sistema ali to lahko tvorijo kakšni trojanci ali podobna nesnaga.
Imam pa WinXP.
Hvala
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
- spremenilo: overlord_tm ()
Loki ::
mislim, da to nasračka .net install, se pa samih direktorijev ne da odstranit.
I left my wallet in El Segundo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
Jeronimo ::
Se zahvaljujem.
Malo sem bil v skrbeh ... ker na službenem računalniku se to pojavlja, na domačem pa ne.
Hvala
Malo sem bil v skrbeh ... ker na službenem računalniku se to pojavlja, na domačem pa ne.
Hvala
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | utorrent problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (988) | sloxl8 |
» | Blokiranje dela funkcij računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1064) | amigo_no1 |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4743 (3113) | AlexUS |
» | svxhost.exe in systemOddelek: Pomoč in nasveti | 2246 (2037) | Tugo |
» | Problem pri brisanju datoteke?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1904 (1763) | Dax |