Forum » Mobilne tehnologije » N78 ali Nokia 6210 Navigator
N78 ali Nokia 6210 Navigator
mblazi22 ::
Kupujem telefon in ne vem za katerga bi se odloču. U bistvu bi rabu telefon ki ima GPS, HSDPA, pa da je tipkovnica v redu, saj kolkr sm vidu pri N78 je kar majhna. Drgac pa naj bo tud fotoaparat en tolko v redu, ne pa nevem kaj.
Milm pa dat do max 140€ na bolhi al pa kje drgje.
Kako je vaše mnenje. Sej meni je bol všeč 6210, samo je dražja, ma nevem al se splača-zarad tipkovnice.
Dobrodošli vsi komentarji in nasveti.
Milm pa dat do max 140€ na bolhi al pa kje drgje.
Kako je vaše mnenje. Sej meni je bol všeč 6210, samo je dražja, ma nevem al se splača-zarad tipkovnice.
Dobrodošli vsi komentarji in nasveti.
jnce ::
Meni mi osebno ne odgovarja tipkovnica na N78 sm probal na prijateljevi SMS napisat pa mi ni šlo....mogoče je bolš ko se navadiš. Si pogledal tudi kaj N79? Ima vsaj "normalno" tipkovnico :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jnce ()
hojnikb ::
Za GPS je "ok" Nokia 6220c, sam zatebe (in za mene nažalost) nebi bla ker ma zanič tipkovnico (občutek tak ko da je telefon vredn 50e ne pa 260e al kolk)
#brezpodpisa
kupu N78.
A kdo ve kje bi dobu kašn slovar slo-ang ang-slo, ker grem lih u tujino pa bi prslo kaj takega prou.
A kdo ve kje bi dobu kašn slovar slo-ang ang-slo, ker grem lih u tujino pa bi prslo kaj takega prou.
Ok zdej sm pa prsu do enga problema. Nameravam it u belgijo in sm mislu da bi blo dobro met porihtan GPS. Na partisu sm dobu te garmine city navigator in so vsi po 1,5 GB al več, jst mam pa 2GB kartico, od tega prosto 1,3GB. Zbrisu sm vse slike filmčke al muziko tako da je teh 700 MB od telefona. ž
Kaj čem zdaj nardit??? A kdo ve da bi dobu samo karto od belgije za garmin, al pa bi mogu zbrisat se vsaj 300 MB, s kartice, smo ne vem kaj lahko brišem.
Aja a obstaja kaj druzga kot garmin??
Nujno rabim pomoč ker grem u sredo 19.ega.
bom nardiu novo temo
Kaj čem zdaj nardit??? A kdo ve da bi dobu samo karto od belgije za garmin, al pa bi mogu zbrisat se vsaj 300 MB, s kartice, smo ne vem kaj lahko brišem.
Aja a obstaja kaj druzga kot garmin??
Nujno rabim pomoč ker grem u sredo 19.ega.
bom nardiu novo temo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mblazi22 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 367509 (7271) | hoodaudrey |
» | Nokia N79 ali Nokia 5800 XpressMusicOddelek: Mobilne tehnologije | 3080 (1356) | zuz3k |
» | Nokia N900 zamuja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 9398 (6056) | GizmoX |
» | Pomoč pri izbiri ustreznega telefona/gsmOddelek: Mobilne tehnologije | 2697 (2264) | Meizu |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17527 (13254) | AtKo |