Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson k790i problem
Sony Ericsson k790i problem
tommy boy ::
No problem je v tem, da se mi je začelo dogajati pri slikanju da mi noče izostrit slike ampak se sliši samo premikanje leče. Če pritisnem na tipko za slikanje ob strani telefona mi tudi ne poslika ampak samo začne rdeča lučka za merjenje razdalje(ali kaj pač že je) utripat.
Če pa poslikam s srednjo tipko pa lepo in normalno poslikan in shrani, edino s to tipko ne morem nič ampak ravno ta tipka je najpomembnejša pri slikanju. Pa občasno mi začnejo pri slikanju z zgornjo tipko utripati vse komande na zaslonu(tudi če potem spustim tipko) in potem ko se to umiri lahko spet dalje uporabljam telefon.
Vesel bi bil že odgovora, ali je to tehnična ali programska napaka. Vsaj približno da vem ali bi ga na simobilu poslali na servis ali pa samo na novo software naložili.
Hvala...LP
Če pa poslikam s srednjo tipko pa lepo in normalno poslikan in shrani, edino s to tipko ne morem nič ampak ravno ta tipka je najpomembnejša pri slikanju. Pa občasno mi začnejo pri slikanju z zgornjo tipko utripati vse komande na zaslonu(tudi če potem spustim tipko) in potem ko se to umiri lahko spet dalje uporabljam telefon.
Vesel bi bil že odgovora, ali je to tehnična ali programska napaka. Vsaj približno da vem ali bi ga na simobilu poslali na servis ali pa samo na novo software naložili.
Hvala...LP
Soor ::
Sem imel podobno težavo in mi je prijazen prodajalec v Qlandiji kar namestil novo programsko opremo - cca 15min.
Sedaj spet deluje BP.
Sedaj spet deluje BP.
Bor H ::
Zgleda kot softwerski problem ja, nadgradnja softwerja če lahko, če ne pa kaki factory defaults.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 3204 (2665) | sass628 |
» | Zakaj gledanje čez ''view finder''?Oddelek: Loža | 3502 (2699) | Martin Krpan |
» | Nočno slikanje z fotoaparatom CanonS5 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7754 (6863) | BigWhale |
» | slikanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 1023 (842) | Tarzan |
» | Kateri digitalni fotoaparat se splačaOddelek: Kaj kupiti | 2707 (2042) | Brane2 |