Forum » Mobilne tehnologije » slikanje
slikanje
tron99 ::
lp
men sam zanima če obstaja kakšna možnost da izklopim zvok pri slikanju.če obstaja kak software al pa kaj podobnega(uporablam sony ericsson f500i)
tnx
men sam zanima če obstaja kakšna možnost da izklopim zvok pri slikanju.če obstaja kak software al pa kaj podobnega(uporablam sony ericsson f500i)
tnx
strictom ::
Lej ti kopiram ko sem na Mobitel poslav e-mail glede tega zvoka:
---
Spoštovani gospod Andrej,
zvoka fotoaparata pri mobilnem telefonu Sony Ericsson K500i ni mogoče izključiti.
Prijazno vas pozdravljamo.
---
Dečko nebo kaj moral boš potrpeti. Žal mi je. Edino če bi vprašal direkt SonyEricsson mogoče imajo oni kaj? Probaj.
---
Spoštovani gospod Andrej,
zvoka fotoaparata pri mobilnem telefonu Sony Ericsson K500i ni mogoče izključiti.
Prijazno vas pozdravljamo.
---
Dečko nebo kaj moral boš potrpeti. Žal mi je. Edino če bi vprašal direkt SonyEricsson mogoče imajo oni kaj? Probaj.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Gandalfar ::
Zvok je tam z namenom zagotavljanja zasebnosti slikane osebe. Ce ne naredi zvoka bi ti lahko kjerkoli karkoli slikal. Tako imas pa to vsaj malo otezeno.
Matek ::
Jah Gandalfar, sej do neke mere se strinjam, sam fotoaparat noben nima tega, pa tut velika večina telefonov ma možnost izklopit zvok pri slikanju.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Gandalfar ::
Saj tudi jaz nisem zadovoljen z mojim glasnim M65. Samo razlagam zakaj se proizvajalci odlocajo za ta korak.
Sami ::
Na moji NOKIA 6610i je to mogoče izklopit.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Jackal ::
Tut na SE Z1010 se ne da izklopit zvoka pri slikanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackal ()
Stampl ::
pr mojmu sagem mxy.6 lahk izklopem al pa spreminjam med zvoki..
kaj pa ce das na silent mode?
kaj pa ce das na silent mode?
francka45 ::
mobič sem povezal s pc-jem in s programom simoco(siemens mobile control-lahko tudi kateri drugi program npr. vissie...) in šel mal gledat u flexmemory telefona. tam je ena wav datoteka z imenom cameraclick.wav al nekaj takega (se ne spovnim več dobro) in ta zvok enostavno zbrišeš.
od takrat se ga ne sliši nič več
s poskusi v flexmemoryju sem tudi spremenil ikone na meniju
od takrat se ga ne sliši nič več
s poskusi v flexmemoryju sem tudi spremenil ikone na meniju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francka45 ()
Tarzan ::
Hehe, jest pa imam kabel, se je dobil zraven ISDN paketa. ISDN telefon Siemens, zraven kabel za na kompjuter, pa še mobilca (M50 in M65) lahko filam v podstavku za ta čudežni ISDN telefon. Neverjetno . Sem pa v preteklosti že skoraj odštel 9 jurjev za ta bedni kabel, pa sem si na srečo premislil. Je pa tudi super lastnost tega kabla, da je mogoče nadgraditi firmware. Pri M65 je bilo na začetku z njimi kar nekaj problemov (no, ampak takrat ga jaz še nisem imel - moj je nov).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup telefona :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19642 (15906) | BCSman |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33752 (23425) | LuGi |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12884 (9053) | Azrael |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4094 (3697) | NemecRok |
» | Siemens CX65Oddelek: Mobilne tehnologije | 3729 (1899) | CubiX |