Forum » Strojna oprema » Problem s tiskalnikom in čitalcem kartic
Problem s tiskalnikom in čitalcem kartic
techfreak :) ::
Pozdravljeni,
Na novem HP prenosniku, s prednaloženo Windows Visto Business mi nikakor ne uspe namestiti gonilnikov za tiskalnik in programa ActivCard.
Pri nameščanju gonilnika za tiskalnik sem sledil navodilom vendar vedno napiše, da tiskalnik ni priključen. Preizkusil sem tudi drugo verzijo gonilnikov in mi napiše isto napako.
Ko pa želim namestiti ActivCard, mi pa napiše, da je program že nameščen in da se namestitev ne more nadaljevati.
Pod Programs and Features pa tega ActivCard-a ni. Kako ga izbrisati, da bom lahko novejšo verzijo namestil?
Na novem HP prenosniku, s prednaloženo Windows Visto Business mi nikakor ne uspe namestiti gonilnikov za tiskalnik in programa ActivCard.
Pri nameščanju gonilnika za tiskalnik sem sledil navodilom vendar vedno napiše, da tiskalnik ni priključen. Preizkusil sem tudi drugo verzijo gonilnikov in mi napiše isto napako.
Ko pa želim namestiti ActivCard, mi pa napiše, da je program že nameščen in da se namestitev ne more nadaljevati.
Pod Programs and Features pa tega ActivCard-a ni. Kako ga izbrisati, da bom lahko novejšo verzijo namestil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do e-davkov s pametno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2739 (2233) | aigmt |
» | Proklik na Win89/MEOddelek: Pomoč in nasveti | 2039 (1614) | smrkecXY |
» | ActivCard pametni ključOddelek: Kaj kupiti | 2983 (2812) | Airskull |
» | XP SP2 in PROKLIKOddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1644) | Robert |
» | SMRTNO RESNA stvar - v nevarnosti podjetjeOddelek: Operacijski sistemi | 2548 (2074) | twosocks |