» »

Proklik na Win89/ME

Proklik na Win89/ME

zmelkoow ::

LP!

Zanima me, ce je mozno namestiti Proklik na Windows ME - imamo namrec licenco in ne bi kupoval XP ali 2000.
Paket Proklik je s citalcem ActivCard.
Vse lahko instaliram, ko pa vstavim kartico v citalec se racunalnik ne odziva vec. Ko jo odstranim spet deluje normalno.

Hvala

Buggy ::

Preko cesa imas prikljucen ActivCard? Serial (COM) porta ali USB...uporabi novejso verzijo ActivCard Gold Utility (2.3.1) in obkljukaj potrebne driverje, ki jih rabis za svojo kartico (serial, ali USB).
Naceloma pa stvar deluje z W98/Me.

Prikljuceno imam preko COM porta. Kje dobim ta Activ Card Utility?

Hvala

Kebab ::

Jaz tudi uporabljam ActivCard. Sem pri PBSu in tam je win98 deloval brez problema.

Imam pa sam en problem, sedaj sem vse skupaj dal na mašino z WIN XP in v bistvu vse deluje ampak ne deluje pa več REMOTE DESKTOP CONN. , torej ne morem se priklopiti na ta PC.

Opazil sem, da to povzročijo CAPI drajverji. Kot eror mi napiše, da je za login uporabljena spremenjena acMsGina.dll .

Je kdo rešil takšen problem?

LP!

Po dolgem casu mi je uspelo dobiti ActivCard programsko opremo.
Sedaj me ob zagonu WinME z vstavljeno kartivo vprasa po Username in PIN kodi in de passwordu od Windowsov.
Katero uporabnisko ime in pasword sta to?

Hvala

Buggy ::

To je verjetno zato, ker si si instaliral (pustil obkljukano) tudi opcijo, ki zamenja standardno Windows logiranje v sistem z ActivCardovo. Ce si imel userja pod katerim si delal potem vpisi njegov u/p, ce ne je pa verjetno prazno. No vsekakor, ko (ce) bos prisel v sistem odkljukaj to opcijo stran (ne vem sedaj na pamet, vendar je nekaj v smislu "login with"...)

Kr nekdo ::

Win89/ME:D :D :D :D >:D >:D >:D >:D 8-O 8-O 8-O 8-O :\ :\ :\ :\ ;( ;( ;( ;(

smrkecXY ::

da mal prebudim temo, ker sedaj se je men pojavil isti probelm.
namestil sem gonilnike od activecard za skb sedaj pa ne dela zamenjava med uporabniškimi računi.
kje bi to lahko popravil?
thx!
če ne najdeš, še ne pomeni, da ne obstaja

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Proklik in Linux

Oddelek: Pomoč in nasveti
83963 (3393) knesz
»

ActivCard pametni ključ