Forum » Strojna oprema » Izkusnje z maticno plosco MSI KA780G
Izkusnje z maticno plosco MSI KA780G
zee ::
Zivjo.
Ker je strela naredila stalo po racunalniku (prezivel je samo trdi disk), delam nadgradnjo, pa me zanima, kako se obnese maticna plosca MSI KA780G. Procesor bo AMD Athlon II X2 245.
Racunalnik se uporablja za obicajna popravila in tu pa tam kaksno starejso (2+ let) igro. Je vgrajena graficna kartica dovolj spodobna za to?
Hvala in lp.
Ker je strela naredila stalo po racunalniku (prezivel je samo trdi disk), delam nadgradnjo, pa me zanima, kako se obnese maticna plosca MSI KA780G. Procesor bo AMD Athlon II X2 245.
Racunalnik se uporablja za obicajna popravila in tu pa tam kaksno starejso (2+ let) igro. Je vgrajena graficna kartica dovolj spodobna za to?
Hvala in lp.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
dzinks63 ::
Integrirana grafična HD 3200 je malo slabša od HD 3450 in bo za kakšne ne preveč zahtevne 2+ let stare igrice zasilo. Drugače se pa vsaj malo stegni po npr. HD4650, razlika bi bila občutna in se bi dalo že kr nekaj bolj konkretno in tekoče igrati.
Ali pa če nabaviš in dodaš še HD 3450 in jo vežeš z integrirano HD 3200 v Hybrid CrossFire, pa bi tudi že kr nekaj bilo.
Ali pa če nabaviš in dodaš še HD 3450 in jo vežeš z integrirano HD 3200 v Hybrid CrossFire, pa bi tudi že kr nekaj bilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
zee ::
Hvala. Sem mislil, da je ta vgrajena grafikulja kaj bolj spodobna.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede matične plošče in procesorja?Oddelek: Strojna oprema | 2382 (1855) | Steinkauz |
» | zelen racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 2344 (1619) | space_monkey |
» | Računalnik do 350€Oddelek: Kaj kupiti | 1450 (1212) | jest10 |
» | Nakup računalnika za deloOddelek: Kaj kupiti | 1615 (1256) | j3rn3jk |
» | Nakup AGP graficne karticeOddelek: Strojna oprema | 1209 (987) | mesoreznica |