Forum » Pomoč in nasveti » Techtrade.si
Techtrade.si
ceko ::
Razmišljam o nakupu določenih stvari na tej spletni strani, pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje. Za videt stvari je treba bit registriran, cene so nizke HDMI/HDMI kabel 10M za 15 €. Čudno je tudi, ker piše, da kupim brez davka: cena brez DDV: 15€, vaša cena: 15€. Je kdo že kaj kupoval tam?
Brane2 ::
Mislim, da je tisti Techtrade namenjen za prodajo firmam ( tisti v Trzinu ).
Moje izkušnje z njimi so dokaj do zelo pozitivne.
Moje izkušnje z njimi so dokaj do zelo pozitivne.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
JanK ::
V obeh (tudi v tistem pri Levu) lahko kupujes tudi kot psihicna :) oseba - ni treba da si firma.
Sem kupil ze kar nekaj drobnarij pri njih, zaenkrat zadovoljen. Firma iz Trzina s katero sodelujemo pa vse drobnarije - potrosni material, DVDje,... kupuje pri njih.
Sem kupil ze kar nekaj drobnarij pri njih, zaenkrat zadovoljen. Firma iz Trzina s katero sodelujemo pa vse drobnarije - potrosni material, DVDje,... kupuje pri njih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JanK ()
Poldi112 ::
Ja, za konektorje in kable so no.1.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Dami ::
Tu maš drugač stran za katero ne rabs bit registriran pa so cene take k so. Kupil pri njih 15m hdmi kabla ki dela super. Bil mislim da 40€ in je res masiven.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
lasse007 ::
Drugače prodaja tudi enaA.com blago od Techtrade, se mi zdi da ceneje kot oni v svoji trgovini pri hotelu Lev (LJ).
Edino 3 EUR moraš dati za poštnino, ker večino stvari lahko kupiš le tako, da ti jih pošljejo.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
Edino 3 EUR moraš dati za poštnino, ker večino stvari lahko kupiš le tako, da ti jih pošljejo.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
BigWhale ::
Jaz sem s Tech Trade sodeloval od kar obstajajo in je bilo sodelovanje z njimi precej dobro. Pa sem kupoval tam ze kilometre kablovja in nebroj konektorjev, omar, patch panelov ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A kdo pozna trgovino Slana-comOddelek: Kaj kupiti | 5169 (1446) | klinker |
» | nakup na podjetje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35935 (28706) | SeMiNeSanja |
» | micro hdmi to hdmi adapterOddelek: Mobilne tehnologije | 1807 (1620) | Mare3 |
» | Kateri kabel za omrežje v hiši? utp/ftp/stp/sftp?Oddelek: Omrežja in internet | 11621 (9297) | antonija |
» | Elektronika.si propadla? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Kaj kupiti | 45796 (20865) | Brane2 |