Forum » Pomoč in nasveti » Meče me iz 3D iger
Meče me iz 3D iger
MRB0rYS ::
Pozdravljeni!
Imam en problem ki ga že dolgo ne morem razčistiti, sedaj se ga pa bom. Meče me iz 3 dimenzionalnih iger, kar naenkrat me vrže v windows ali pa zablokira, da lahko še samo pritisnem na reset. Pri nekaterih 3d igrah mi pa javi da je napaka v kernel32.dll kaj bi to bilo. Windowse sem že večkrat probal naložit na novo vseeno, sumim ram ker imam 2 različna 128. Delalo mi je v win 98 in sedaj v win ME isto. Imam P2 300MH, gforce 2. Omenit moram da je z 2D grafiko v redu.
Imam en problem ki ga že dolgo ne morem razčistiti, sedaj se ga pa bom. Meče me iz 3 dimenzionalnih iger, kar naenkrat me vrže v windows ali pa zablokira, da lahko še samo pritisnem na reset. Pri nekaterih 3d igrah mi pa javi da je napaka v kernel32.dll kaj bi to bilo. Windowse sem že večkrat probal naložit na novo vseeno, sumim ram ker imam 2 različna 128. Delalo mi je v win 98 in sedaj v win ME isto. Imam P2 300MH, gforce 2. Omenit moram da je z 2D grafiko v redu.
b0rys
Xenon ::
dej probej si dobit najnovejse driverje za graficno na internetu ce pa tud to ne pomaga pa sej ves kaj format c.d.e.f :
miha
miha
www.igralec.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1317 (1078) | AvAkI |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4124 (3174) | BaRtMaN |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1876 (1490) | daylight |
» | katere windowse si naj instaliramOddelek: Operacijski sistemi | 1708 (1223) | cpu |
» | Dokupiti RAM ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1148) | borut-t |