Forum » Hlajenje in modifikacije » E8500 ter Asus Arctic Square
E8500 ter Asus Arctic Square
repetitor ::
Pri procesorju E8500 ter hladilniku Asus Arctic Square ima vsako jedro v idle 38 stopinj. Zanima me, ali je to preveč ali je normalno? Kajti ko sem gledal hladilnik, naj bi bila temperatura okoli 25 stopinj z originalnim hladilnikom pa 38. Procesor ni navit.
Imam mogoče preveč/premalo termalne paste?
Imam mogoče preveč/premalo termalne paste?
_koki_ ::
To je normalna temperatura v teh vročih poletnih dneh, najbolši zračni hladilniki imajo približno 10 stopinj višjo temperaturo od temperature okolice, največja razlika se ti bo poznala pri obremenitvi in navijanju proti originalnim hladilnikom...
Galaxy ::
Ni toliko pomembno da gledaš idle temperaturo. Pomembno je da ti na 45nm procesorju temperatura pri full loadu ne bo presegala 70C.
ABX ::
Jaz pri sobni temperaturi 26C imam Idle na 34C in imam vse urihtano v nulo. Tako da tvojih 38C je soliden rezultat.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9050 (6449) | Vuli |
» | Temperatura procesorja AMDOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1864 (1553) | jest10 |
» | koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2242 (1556) | xenon74 |
» | Arctic silver 5Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1576 (1224) | boštjan |
» | Hipoteza: "VODNO HLAJENJE" >>>>resnica čakaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2337 (1764) | VASkO |