Forum » Strojna oprema » Zaslon opcije
Zaslon opcije
mihl96 ::
Zaslon imam že kakšno leto in mi zadnje 4 mesece če pritisnem tipko na zaslonu (AOC2216sa) menu mi ne pokaže menija ampak Osd Lock. Če zbrišem windowse in namestim je enako (tudi pri ubuntu). Kako naj to "popravim"?
Calligula ::
Windowsi s tem nimajo nic.
Zaklenil si OSD oz meni.
Probaj z drugimi konfi oz ga pac odkleni. Poglej na google, v navodila ipd. Ce si menjal VGA kabel za DVI je mogoce fora v tem... Nimajo pa Windowsi oz PC nic s tem.
Zaklenil si OSD oz meni.
Probaj z drugimi konfi oz ga pac odkleni. Poglej na google, v navodila ipd. Ce si menjal VGA kabel za DVI je mogoce fora v tem... Nimajo pa Windowsi oz PC nic s tem.
PaX_MaN ::
OSD Lock Function: To lock the OSD, press and hold the MENUbutton while the monitor is off and then press power
button to turn the monitor on. To un-lock the OSD - press and hold the MENUbutton while the monitor is off and then
press power button to turn the monitor on.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik Canon MG2150 megleno tiskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2172 (1838) | francek1 |
» | Android safe modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3716 (3443) | Opkow |
» | Sumljivo obnašanje online prodajalcaOddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (938) | Mr Hilter |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10952 (5563) | Pyr0Beast |
» | VW Passat ter originalen avtoradio BETAOddelek: Na cesti | 4888 (4718) | Jst |