» »

Tekmovanje v SESTAVI SI GA SAM!

Tekmovanje v SESTAVI SI GA SAM!

fucbaler ::

Živijo. Ste za mal tekmovanja. Sestavite računalnik, ki bo cenovno ugoden, zmogljiv in hiter ter ga dajte na ogled ostalim uporabnikom foruma. Predstavite ga lahko do 27. 7. 2009 do polnoči. Do takrat, prosim, ne komentirajte sestavljenih računalnikov. Svojo umetnino seveda tudi poimenujte, da bo glasovanje kasneje enostavnejše. Veliko sreče!
Ena miška priletela...
  • spremenil: fucbaler ()

jan01 ::

DA NE BO KDO PODPIRAL LENOBO PRODAJELCEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaklenite temo

bluefish ::

nagrada pa je?

fucbaler ::

Nagrada? Ja kaj, postal boš slaven!
Ena miška priletela...

Mipe ::

Sestavljanje računalnikov je drag hobi, nekje moramo nabaviti vse te komponente. Nekaj jih lahko recikliramo iz rabljenih računalnikov, ki nabirajo prah, vendar moramo obvezno marsikaj dokupiti.

Torej mi povej, zakaj bi na tvoj predlog začeli zapravljati, da bi sestavili računalnike? Za nekaj samohvale, libido? Kaj bo od tega tekmovanja? Je to samo še en poskus povečevanja potrošništva ali samoreklame kot pobudnik tekmovanja?

Kolikor vidim, fucbaler, si doslej sodeloval samo v eni temi, preden si odprl to debato. Tako rekoč neznanec, ki kar tako predlaga tekmovanje v sestavljanju računalnika, ki vzame veliko časa, energije in denarja. Da ne omenjam manjko materialne motivacije.

Skratka, kot bi rekel znameniti Trdonja, JOK!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

r5r ::

Kako pa naj bi to izgledalo? Slike? Postopek?
And it makes me wonder.

TekO ::

Verjetno rabi en nov računalnik in namesto da bi sam poiskal najcenejše komponente, je naredil kvazi tekmovanje v tem, zato da bi mu najcenejše komponente poiskali drugi..vsaj jaz si tako predstavljam:)

edit: typo
Ideas are bulletproof.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TekO ()

karafeka ::

Meizu ::

Tudi če te zanima samo napisan setup kompa, boš moral definirat kaj bi bila zate "ugodna cena". Za nekatere je to 350€, za nekatere 500, spet tretjim pa ugodno ceno predstavlja npr. 1500€.

Kakorkoli, dokler nimaš v namenu takšne kište tudi kupit, se mi ne da zezat s tem. Tudi sam priporočam zaklep teme, če ne misliš definirat zakaj se gre. Drugače lahko da res podpiramo nekega lenega prodajalca (lahko da si to ti), ki mu je šef nekaj naročil do 27.7.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalniške trgovine, kjer ti sestavijo izbrane komponente

Oddelek: Kaj kupiti
427955 (6462) zagi555555
»

Nakup po želji sestavljenega računalnika v Sloveniji ne bo več možen! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

554119118 (97972) BlueRunner
»

Nova "mašinca" :P (strani: 1 2 3 )

10213911 (11764) IvoJan
»

Že v naprej sestavljeni računalniki - mnenje?

153222 (2887) 5er-->
»

NEST.2007, prve informacije (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NEST
14813015 (8324) Mavrik

Več podobnih tem